BIG GAME (CAÇA MAJOR) de Dan Smith en pdf

Descargar BIG GAME (CAÇA MAJOR) de Dan Smith pdf completo

Acerca de BIG GAME (CAÇA MAJOR)

Novel·la d’aventures que esdevé història de supervivència davant l’insòlit dels esdeveniments a què s’enfronta el protagonista. Oskari és un noi caçador que en complir els tretze anys s’ha de sotmetre a la prova ritual del seu llogaret que el converteix en home, i que consisteix a passar un dia i una nit al bosc per cobrar-se una peça de caça, armat només amb un arc. Ambientada a la selva de Finlàndia, Oskari narra els sentiments de por i inseguretat que el torturen, en sentir-se maldestre i amb escassa força física per superar la prova i fallar al seu pare. Un estrany objecte caigut del cel i el seu tripulant l’arrosseguen a una desesperada fugida per la supervivència, que l’obliga a posar en pràctica recursos, coneixements i una seguretat que ell mateix ignora que posseeix. Amb llenguatge acurat i capítols curts plens d’acció i perills, transcorre un relat vertiginós i original en el seu plantejament, que atrapa des de les primeres pàgines. Al fil de les fortes experiències viscudes pels dos personatges, s’explora la personalitat del protagonista, d’una maduresa i rectitud moral poc comuna per la seva edat. Hi ha escenes macabres, terrorisme i assassinats, tot i que l’atenció no se centra en ells, sinó en els duríssims reptes que han d’anar superant en la seva carrera per salvar la vida.
© Libro Lexis

Datos importantes

Editorial: BAMBÚ

Año de edición: 2015

Materia: Narrativa de 12 a 14 años

ISBN: 978-84-8343-372-0

Páginas: 296

Encuadernación: Cartoné

Colección: Exit

Idioma: Catalán

Temas: Aventuras

Valores: Superación de las dificultades. Valentía

Sobre el archivo:

  • Visitas hasta el momento: 1539
  • Tamaño del fichero: 718KB
  • Personas que han descargado el archivo: 930

Búsquedas parecidas:
BIG GAME (CAÇA MAJOR) de Dan Smith en pdf gratis, BIG GAME (CAÇA MAJOR) epub, descargar BIG GAME (CAÇA MAJOR) pdf completo, BIG GAME (CAÇA MAJOR) Dan Smith pdf sin registrarse

Estás por comenzar a descargar BIG GAME (CAÇA MAJOR) en pdf. Este es un libro de Dan Smith y su categoría es Narrativa de 12 a 14 años. En librolexis.com tenemos miles de títulos en distintos formatos, todos disponibles para descargar o leer online.