BIOGRAFIA DEL SILENCI de Pablo D’ors en pdf

Descargar BIOGRAFIA DEL SILENCI de Pablo D’ors pdf completo

Acerca de BIOGRAFIA DEL SILENCI

Assaig sobre la necessitat de conrear el silenci com una condició prèvia i indispensable per a endinsar-se en el coneixement de si mateix i arribar a la pau interior i el domini de les passions.El sacerdot, novel·lista i assagista Pablo d’Ors (Madrid, 1963) exposa els motius que el van portar a dedicar-se amb assiduïtat un temps determinat per reflexionar al voltant del sentit de la pròpia vida i l’actitud de l’ésser humà davant del món que l’envolta. El procés mental que permet accedir a la meditació s’ha d’entendre, segons D’Ors, com una actitud fonamental de la persona que dins del tumult de sensacions que percep al seu voltant desitja mantenir un equilibri i el control dels seus pensaments i actituds vitals. D’aquesta manera, gràcies a la pràctica habitual de l’aïllament en el silenci, l’ésser humà té l’oportunitat de reconèixer els errors i adoptar les mesures necessàries per evitar-los, en la mesura del possible.Meditar en silenci no requereix unes capacitats extraordinàries sinó que, en opinió de d’Ors n’hi ha prou amb la tenacitat i la paciència davant els obstacles que es presentin derivats de l’ambient, de la vida professional o de les relacions socials. L’objectiu d’aconseguir el domini dels propis actes a través de la meditació s’exposa en l’assaig com a pas previ a la trobada amb els valors superiors de l’esperit, que prepararà així les ànimes per rebre’ls en la deguda forma.En exposar l’autor amb senzillesa i claredat les seves experiències en l’àmbit de la meditació, se citen principis de la filosofia zen que s’interpreten com un pas previ dins del context de la tradició cristiana.
Libro Lexis

Datos importantes

Editorial: GALAXIA GUTENBERG

Año de edición: 2020

Materia: Narrativa contemporánea

ISBN: 978-84-18218-18-7

Páginas: 112

Encuadernación: Cartoné

Colección: Narrativa

Idioma: Catalán

Sobre el archivo:

  • Visitas hasta el momento: 1793
  • Tamaño del fichero: 674KB
  • Personas que han descargado el archivo: 624

Búsquedas parecidas:
BIOGRAFIA DEL SILENCI de Pablo D’ors en pdf gratis, BIOGRAFIA DEL SILENCI epub, descargar BIOGRAFIA DEL SILENCI pdf completo, BIOGRAFIA DEL SILENCI Pablo D’ors pdf sin registrarse

Estás por comenzar a descargar BIOGRAFIA DEL SILENCI en pdf. Este es un libro de Pablo D’ors y su categoría es Narrativa contemporánea. En librolexis.com tenemos miles de títulos en distintos formatos, todos disponibles para descargar o leer online.