CHARLIE I LA FABRICA DE XOCOLATA de Roald Dahl en pdf

Descargar CHARLIE I LA FABRICA DE XOCOLATA de Roald Dahl pdf completo

Acerca de CHARLIE I LA FABRICA DE XOCOLATA

Aventures viscudes per cinc nens, assidus compradors de xocolatines, que reben un premi que consisteix a visitar una fantàstica i misteriosa fàbrica de xocolata. Cada un d’ells personifica un defecte (gola, caprici, desmesurada afició al xiclet i a la televisió), que és castigat durant la visita; només l’heroi, per la seva conducta normal, és premiat generosament. Aquesta història, escrita amb fins didàctics i recreatius, a base d’elements reals i fantàstics, destaca pel seu llenguatge senzill i plàstic, trama sorprenent i enginyosa i enfocament positiu.
© Libro Lexis

Datos importantes

Editorial: LA MAGRANA

Año de edición: 2011

Materia: Narrativa

ISBN: 978-84-8264-904-7

Páginas: 176

Encuadernación: Rústica

Colección:

Idioma: Catalán

Temas: Convivencia y relaciones sociales. Fantasía

Valores: Aceptación. Familia. Humor

Sobre el archivo:

  • Visitas hasta el momento: 1666
  • Tamaño del fichero: 728KB
  • Personas que han descargado el archivo: 1033

Búsquedas parecidas:
CHARLIE I LA FABRICA DE XOCOLATA de Roald Dahl en pdf gratis, CHARLIE I LA FABRICA DE XOCOLATA epub, descargar CHARLIE I LA FABRICA DE XOCOLATA pdf completo, CHARLIE I LA FABRICA DE XOCOLATA Roald Dahl pdf sin registrarse

Estás por comenzar a descargar CHARLIE I LA FABRICA DE XOCOLATA en pdf. Este es un libro de Roald Dahl y su categoría es Narrativa. En librolexis.com tenemos miles de títulos en distintos formatos, todos disponibles para descargar o leer online.