COM EL GAT I EL GOS de David DomínguezLaura Estrada en pdf

Descargar COM EL GAT I EL GOS de David DomínguezLaura Estrada pdf completo

Acerca de COM EL GAT I EL GOS

El gos Dalí és molt feliç amb la seva propietària, té tot el seu afecte. Però tot canvia quan la gata Àgata arriba a la casa. Llavors, tot es converteix en una competició. No és que es portin malament, però tota l’estona s’estan ficant l’un amb l’altra. No obstant això, quan Àgata necessita ajuda, Dalí no s’ho pensa dues vegades.Tot i que al principi es porten malament, deixats portar per l’enveja i la gelosia per amor de la seva propietària, descobreixen que això no és motiu de separar-se, i que poden ser bons amics i jugar junts i ajudar-se quan ho necessitin.
María Gómez

Datos importantes

Editorial: BEASCOA

Año de edición: 2021

Materia: Narrativa de 3 a 6 años

ISBN: 978-84-488-5737-0

Páginas: 32

Encuadernación: Cartoné

Colección:

Idioma: Catalán

Sobre el archivo:

  • Visitas hasta el momento: 1519
  • Tamaño del fichero: 613KB
  • Personas que han descargado el archivo: 744

Búsquedas parecidas:
COM EL GAT I EL GOS de David DomínguezLaura Estrada en pdf gratis, COM EL GAT I EL GOS epub, descargar COM EL GAT I EL GOS pdf completo, COM EL GAT I EL GOS David DomínguezLaura Estrada pdf sin registrarse

Estás por comenzar a descargar COM EL GAT I EL GOS en pdf. Este es un libro de David DomínguezLaura Estrada y su categoría es Narrativa de 3 a 6 años. En librolexis.com tenemos miles de títulos en distintos formatos, todos disponibles para descargar o leer online.