CONSUMITS PEL FOC de Jaume Cabré en pdf

Descargar CONSUMITS PEL FOC de Jaume Cabré pdf completo

Acerca de CONSUMITS PEL FOC

Jaume Cabré (Barcelona, 1947) escriptor i guionista, és autor d’una densa obra narrativa amb fama internacional per la seva tècnica narrativa.Des de 1974 ha publicat diverses novel·les; també s’ha dedicat a la ficció televisiva, ha creat i escrit sèries.Ha rebut cinc vegades el premi Crítica Serra d’Or i d’altres, a més de ser reconegut amb la Creu de Sant Jordi.L’Ismael amb una infantesa difícil aconsegueix estudiar i es guanya la vida com a professor de llengua i literatura. Un dia l’atzar fa que es retrobi amb una antiga veïna i a poc a poc comencen a intimar, fins que una altra trobada aparentment casual, ara amb el conserge de l’institut on treballa, porta l’Ismael a una situació límit, de conseqüències traumàtiques. Ha de recuperar la memòria i aconseguir treure l’entrellat dels fets en què es troba atrapat. Cabré combina magistralment aquesta història amb la peripècia d’un petit senglar que té tirada a distreure’s i a pensar més del compte.La narrativa de Cabré conjuga amb mà mestra: una història subjugadora, uns personatges amb clarobscurs inquietants i sorpreses d’alt voltatge literari.És una trama complicada però original. No m’ha semblat una lectura fàcil ni especialment plaent però –com sabem- és un gran escriptor i molt valorat per l’estil de literatura que fa.
Reseñas bibliográficas Troa

Datos importantes

Editorial: EDICIONS PROA, S.A.

Año de edición: 2021

Materia: Narrativa contemporánea

ISBN: 978-84-7588-883-5

Páginas: 192

Encuadernación: Cartoné

Colección: A Tot Vent

Idioma: Catalán

Sobre el archivo:

  • Visitas hasta el momento: 1483
  • Tamaño del fichero: 786KB
  • Personas que han descargado el archivo: 966

Búsquedas parecidas:
CONSUMITS PEL FOC de Jaume Cabré en pdf gratis, CONSUMITS PEL FOC epub, descargar CONSUMITS PEL FOC pdf completo, CONSUMITS PEL FOC Jaume Cabré pdf sin registrarse

Estás por comenzar a descargar CONSUMITS PEL FOC en pdf. Este es un libro de Jaume Cabré y su categoría es Narrativa contemporánea. En librolexis.com tenemos miles de títulos en distintos formatos, todos disponibles para descargar o leer online.

¿CÓMO DESCARGAR ESTE LIBRO?

1. 📕Registrate gratis AQUÍ

2. 📕Lee todos los libros que quieras ilimitadamente

3. 📕Disfruta de tu membresía el tiempo que necesites

Registrate AQUÍ