CORS DE GOFRA de Maria Parr en pdf

Descargar CORS DE GOFRA de Maria Parr pdf completo

Acerca de CORS DE GOFRA

Theo, de nou anys i Lena de vuit viuen a cases contigües, van a la mateixa classe i són molt amics. Entre la muntanya i el mar s’estenen camps per on creua un camí que acaben a la platja i pels que juguen junts sempre, estiu i hivern. Lena és molt més audaç en les seves iniciatives, el que ja li ha causat més d’una commoció cerebral mentre que Theo, actua de manera més lenta i reflexiva. La nena que viu sola amb la seva mare, està encantada a casa del seu veí on juntament amb el pare i la mare pot trobar-se amb els tres germans del seu amic, l’avi i una tia àvia l’especialitat de la qual són els gofres. Maria Parr, escriptora noruega de literatura infantil, nascuda el 1981, narra una divertida història d’entremaliadures infantils fruit d’una barreja d’imaginació i esperit d’iniciativa que sol conduir a resultats sorprenents i un tant alarmants per als adults. La relació entre els dos protagonistes està narrada amb un sentit de l’humor que no amaga el fons d’amistat generosa i lleial que els uneix. El perfil psicològic de cada un d’ells està traçat amb trets realistes i tendres, sense ombres de malícia i la seva forma de pensar i d’expressar-se correspon a la seva edat i a un sentit de la vida fruit d’una educació senzilla i correcta. Lena sent no tenir pare, ja que el seu va deixar la seva mare abans que ella naixés, i Theo tracta de pal·liar en el possible aquesta mancança però els dos són feliços amb la seva situació i amb l’afecte que uneix les seves mares respectives. Les descripcions de paisatges i de costums, com la celebració de la Nit de Nadal o de la Nit de Sant Joan posen de manifest un intens amor a les tradicions que les successives generacions saben mantenir i transmetre. El clima de sobrietat material i calidesa espiritual que impregna l’acció i l’encertat de l’estil, la simplicitat del qual revela una acurada elaboració converteixen aquesta història en una lectura molt adequada per al públic al qual va dirigida.
© Libro Lexis

Datos importantes

Editorial: NÓRDICA

Año de edición: 2017

Materia: Narrativa de 12 a 14 años

ISBN: 978-84-16830-86-2

Páginas: 250

Encuadernación: Rústica

Colección:

Idioma: Catalán

Temas: Convivencia y relaciones sociales

Valores: Amistad. Cariño. Generosidad. Trascendencia

Sobre el archivo:

  • Visitas hasta el momento: 1708
  • Tamaño del fichero: 671KB
  • Personas que han descargado el archivo: 1001

Búsquedas parecidas:
CORS DE GOFRA de Maria Parr en pdf gratis, CORS DE GOFRA epub, descargar CORS DE GOFRA pdf completo, CORS DE GOFRA Maria Parr pdf sin registrarse

Estás por comenzar a descargar CORS DE GOFRA en pdf. Este es un libro de Maria Parr y su categoría es Narrativa de 12 a 14 años. En librolexis.com tenemos miles de títulos en distintos formatos, todos disponibles para descargar o leer online.