DAN DIÈSEL 1. EL MISTERI DE L'ARTEFACTE C de César Mallorquí en pdf

Descargar DAN DIÈSEL 1. EL MISTERI DE L'ARTEFACTE C de César Mallorquí pdf completo

Acerca de DAN DIÈSEL 1. EL MISTERI DE L'ARTEFACTE C

Quan Daniel perd el seu pare, aquest es queda sol ja que la seva mare havia mort quan ell era molt petit. No tenint lloc on anar, el seu oncle Marc l’acull a casa seva. Marc és un home ric, i en la seva gran mansió no viu sol, sinó que amb ell viuen la seva secretària Carme Fortuna, que l’ajuda amb els seus quefers, i la família Cruz amb la seva filla Gabriela, que serà d’aquí d’ara endavant una gran amiga de Daniel. Estant en aquesta casa, Daniel descobreix misteris inexplicables i la seva única manera de revelar el misteri serà observant tot el que va fent el seu oncle i les persones que viuen a la casa. Llavors descobreix que la seva família no procedeix de la Terra. Però això no vol dir que siguin extraterrestres.La trama barreja elements visuals com a fragments de còmic i diverses il·lustracions per a fer més amena la lectura als més petits. La trama té un eix interessant, és una novel·la plena d’elements de ciència-ficció, per la qual cosa la recomanaria a tots aquells nens que els agradi el tema dels universos paral·lels, els superpoders, etc. El vocabulari emprat per l’autor és d’una excel·lent qualitat, les descripcions ens permeten visualitzar el paisatge que se’ns descriu i també podem conèixer els personatges en profunditat. Els diàlegs també ens permeten agilitar la lectura i amb ells anem coneixent els secrets que amaga aquesta família així com el misteri d’aquest artefacte C. Silvia Almela.
Silvia Almela

Datos importantes

Editorial: CRUILLA

Año de edición: 2021

ISBN: 978-84-661-4910-5

Páginas: 164

Encuadernación: Cartoné

Colección:

Idioma: Catalán

Sobre el archivo:

  • Visitas hasta el momento: 1353
  • Tamaño del fichero: 826KB
  • Personas que han descargado el archivo: 708

Búsquedas parecidas:
DAN DIÈSEL 1. EL MISTERI DE L'ARTEFACTE C de César Mallorquí en pdf gratis, DAN DIÈSEL 1. EL MISTERI DE L'ARTEFACTE C epub, descargar DAN DIÈSEL 1. EL MISTERI DE L'ARTEFACTE C pdf completo, DAN DIÈSEL 1. EL MISTERI DE L'ARTEFACTE C César Mallorquí pdf sin registrarse

Estás por comenzar a descargar DAN DIÈSEL 1. EL MISTERI DE L'ARTEFACTE C en pdf. Este es un libro de César Mallorquí y su categoría es . En librolexis.com tenemos miles de títulos en distintos formatos, todos disponibles para descargar o leer online.