DES DEL PAÍS DELS BLANCS de Ousman Umar en pdf

Descargar DES DEL PAÍS DELS BLANCS de Ousman Umar pdf completo

Acerca de DES DEL PAÍS DELS BLANCS

Des del país dels blancs és la història d’un noi nascut a la sabana africana, narrada en primera persona i amb molt de detall. En veure per primera vegada un avió té desitjos de ser pilot o enginyer i s’il·lusiona amb deixar casa seva per anar cap al país dels blancs.Quan té tretze anys travessa el Sàhara i va de població en població fins arribar a Líbia. Allà li diuen que trobarà els mitjans per fer el salt al país dels blancs. Passa per moltes dificultats i conviu amb gent sense escrúpols a la ciutat de la màfia. És estafat diverses vegades però sempre confia, perquè pensa que hi ha gent bona.Les descripcions són molt dures; de vegades són cruels amb ell i ha de dormir de qualsevol manera. Però Ousman vol creuar el mar i anar a Europa, encara que no sap a quin país arribarà.La travessia pel mar és espantosa. Moren ofegats gairebé tots els seus companys i se salven només uns pocs. Quan arriben a una illa de les Canàries, el fiquen a la presó, però a l’ésser menor d’edat no el tornen a Àfrica i, després de moltes peripècies, arriba a Barcelona. En aquesta ciutat dorm molts dies al carrer fins que una família l’acull, sense conèixer-lo. Per fi pot dormir en un llit i té uns pares adoptius. Han passat quatre anys des que va marxar de casa seva.Després d’estudiar es llicencia i crea una ONG per ajudar els nens i nenes del seu país. Vol educar-los perquè no hagin de viure mai el que ell ha viscut.
Libro Lexis

Datos importantes

Editorial: ROSA DELS VENTS

Año de edición: 2021

Materia: B. de personajes históricos

ISBN: 978-84-18033-54-4

Páginas: 256

Encuadernación: Cartoné

Colección:

Idioma: Catalán

Sobre el archivo:

  • Visitas hasta el momento: 1680
  • Tamaño del fichero: 773KB
  • Personas que han descargado el archivo: 860

Búsquedas parecidas:
DES DEL PAÍS DELS BLANCS de Ousman Umar en pdf gratis, DES DEL PAÍS DELS BLANCS epub, descargar DES DEL PAÍS DELS BLANCS pdf completo, DES DEL PAÍS DELS BLANCS Ousman Umar pdf sin registrarse

Estás por comenzar a descargar DES DEL PAÍS DELS BLANCS en pdf. Este es un libro de Ousman Umar y su categoría es B. de personajes históricos. En librolexis.com tenemos miles de títulos en distintos formatos, todos disponibles para descargar o leer online.