DIARI DEL GREG. 11: TOT O RES de Jeff Kinney en pdf

Descargar DIARI DEL GREG. 11: TOT O RES de Jeff Kinney pdf completo

Acerca de DIARI DEL GREG. 11: TOT O RES

En aquest onzè llibre del seu diari, Greg manté el propòsit de viure al seu aire, sense que això li produeixi massa complicacions escolars i familiars. La seva mare opina que ha de dedicar menys temps a l’ordinador i la consola de jocs, mentre que ell prefereix exactament el contrari. La celebració de Halloween li proporciona més problemes que llaminadures i els seus intents de formar part de la banda de música del col·legi, que no responen a motivacions musicals sinó a interessos que Greg no vol divulgar, resulten un fracàs. Malgrat tot, persisteix en el seu afany de passar-ho el millor possible amb el mínim esforç, a força d’elaborar molt bé els seus plans i de comptar amb l’ajuda, no sempre eficaç, del seu lleial amic Rowley. L’autor reflecteix amb ironia el caràcter d’un preadolescent reflexiu i intel·ligent, més habituat a fer el que li agrada que a estudiar i complir les seves obligacions d’ajudar a casa. Les anotacions del seu diari es refereixen a la forma en què unes vegades aconsegueix sortir-se amb la seva, de manera total o parcial, mentre que en altres ho impedeix la pressió dels professors o dels seus pares. En aquesta ocasió la seva mare exerceix el paper més destacat en l’acció, mentre la figura paterna roman en segon pla. És ella qui aconsegueix amb habilitat fer-li complir la disciplina sense caure en l’autoritarisme i aconsegueix mantenir la imaginació desbordada i una mica absurda del seu fill dins de límits raonables. La pugna entre tots dos resulta divertida per al lector a través de les agudes reflexions de Greg referent a això. La combinació de text narratiu i il·lustracions tipus còmic, subratlla la intenció humorística de l’autor i en facilita la difusió entre un públic poc aficionat a la lectura.
© Libro Lexis

Datos importantes

Editorial: ESTRELLA POLAR

Año de edición: 2016

Materia: Narrativa de 10 a 12 años

ISBN: 978-84-9137-125-0

Páginas: 224

Encuadernación: Cartoné

Colección: Diari Del Greg

Idioma: Catalán

Temas: Aventuras

Valores: Humor

Sobre el archivo:

  • Visitas hasta el momento: 1594
  • Tamaño del fichero: 636KB
  • Personas que han descargado el archivo: 763

Búsquedas parecidas:
DIARI DEL GREG. 11: TOT O RES de Jeff Kinney en pdf gratis, DIARI DEL GREG. 11: TOT O RES epub, descargar DIARI DEL GREG. 11: TOT O RES pdf completo, DIARI DEL GREG. 11: TOT O RES Jeff Kinney pdf sin registrarse

Estás por comenzar a descargar DIARI DEL GREG. 11: TOT O RES en pdf. Este es un libro de Jeff Kinney y su categoría es Narrativa de 10 a 12 años. En librolexis.com tenemos miles de títulos en distintos formatos, todos disponibles para descargar o leer online.