DIARI DEL GREG 3 AIXÒ ÉS MASSA! de Jeff Kinney en pdf

Descargar DIARI DEL GREG 3 AIXÒ ÉS MASSA! de Jeff Kinney pdf completo

Acerca de DIARI DEL GREG 3 AIXÒ ÉS MASSA!

Tercer llibre dels diaris d’un nen nord-americà que sobreviu entre un germà gran adolescent i un menor que encara porta xumet. El seu físic poc lluït, les seves nul·les capacitats esportives, el baix nivell de les seves qualificacions escolars i una certa tendència a la mala sort el fan ser objecte de burla entre els seus companys de classe i provocar desconfiança en l’àmbit familiar. L’autor tracta amb tendresa i humor la figura del protagonista, tot el contrari d’un superheroi però, a la seva manera, intel·ligent, observador i reflexiu. Les seves peripècies quotidianes, els seus pintorescs plans fallits i els seus sorollosos fracassos tenen indubtable efecte còmic però, per l’extensió de l’obra, arriben a resultar una mica repetitius. Escrita a manera de diari, la seva redacció és senzilla i concisa, sense cap relleu estilístic ni cap altra pretensió que entretenir a base de recursos fàcils aliens a aspiracions literàries. Les abundants il·lustracions, tipus vinyeta, completen el text de forma eficaç.
© Libro Lexis

Datos importantes

Editorial: ESTRELLA POLAR

Año de edición: 2009

Materia: Narrativa de 10 a 12 años

ISBN: 978-84-9932-054-0

Páginas: 224

Encuadernación: Cartoné

Colección:

Idioma: Catalán

Temas: Adolescencia. Conocimiento de uno mismo. Convivencia y relaciones sociales

Valores: Superación de las dificultades

Sobre el archivo:

  • Visitas hasta el momento: 1680
  • Tamaño del fichero: 907KB
  • Personas que han descargado el archivo: 825

Búsquedas parecidas:
DIARI DEL GREG 3 AIXÒ ÉS MASSA! de Jeff Kinney en pdf gratis, DIARI DEL GREG 3 AIXÒ ÉS MASSA! epub, descargar DIARI DEL GREG 3 AIXÒ ÉS MASSA! pdf completo, DIARI DEL GREG 3 AIXÒ ÉS MASSA! Jeff Kinney pdf sin registrarse

Estás por comenzar a descargar DIARI DEL GREG 3 AIXÒ ÉS MASSA! en pdf. Este es un libro de Jeff Kinney y su categoría es Narrativa de 10 a 12 años. En librolexis.com tenemos miles de títulos en distintos formatos, todos disponibles para descargar o leer online.