DIARI DEL GREG. 9: RUTA INFERNAL de Jeff Kinney en pdf

Descargar DIARI DEL GREG. 9: RUTA INFERNAL de Jeff Kinney pdf completo

Acerca de DIARI DEL GREG. 9: RUTA INFERNAL

En aquest novè episodi dels seus diaris, Greg narra el començament de les seves vacances escolars d’estiu, al mes de juny. La seva mare, després de fullejar un exemplar de la revista «Gaudir en Família» decideix seguir una de les propostes contingudes en ella. Es tractaria de fer un viatge per carretera a bord del monovolum familiar, pares i fills junts, amb parades successives en llocs d’oci. En les seves anotacions diàries, Greg posa de manifest que els plans moltes vegades no surten segons el programat, per diferents motius imprevisibles. Les dificultats poden abastar des de l’avaria del sostre solar del cotxe a la pèrdua, en un parc aquàtic, de la clau de la taquilla on estaven guardats els telèfons, els diners i les targetes de crèdit dels seus pares. Entre tots dos successos ocorren altres menys greus encara més pintorescos, com ara que el germà petit guanyi un concurs el premi del qual és un garrí viu. Totes aquestes aventures, contades i il·lustrades en to humorístic per l’autor, resulten divertides i versemblants, tot i que certs detalls estiguin clarament sobredimensionats per produir més efecte còmic. L’estil reprodueix la forma d’expressar-se pròpia d’un nen en uns termes poc literaris i un tant vulgars en ocasions, encara que sense sobrepassar certs límits. L’ambient en què transcorre el relat és d’una resignada acceptació, per part de tota la família, dels contratemps que s’esdevenen, sense que es produeixin discussions ni baralles greus entre els seus membres.
© Libro Lexis

Datos importantes

Editorial: ESTRELLA POLAR

Año de edición: 2015

Materia: Narrativa de 10 a 12 años

ISBN: 978-84-9057-866-7

Páginas: 224

Encuadernación: Cartoné

Colección: Diari Del Greg

Idioma: Catalán

Temas: Humor

Valores: Humor

Sobre el archivo:

  • Visitas hasta el momento: 1327
  • Tamaño del fichero: 800KB
  • Personas que han descargado el archivo: 1042

Búsquedas parecidas:
DIARI DEL GREG. 9: RUTA INFERNAL de Jeff Kinney en pdf gratis, DIARI DEL GREG. 9: RUTA INFERNAL epub, descargar DIARI DEL GREG. 9: RUTA INFERNAL pdf completo, DIARI DEL GREG. 9: RUTA INFERNAL Jeff Kinney pdf sin registrarse

Estás por comenzar a descargar DIARI DEL GREG. 9: RUTA INFERNAL en pdf. Este es un libro de Jeff Kinney y su categoría es Narrativa de 10 a 12 años. En librolexis.com tenemos miles de títulos en distintos formatos, todos disponibles para descargar o leer online.