DIARI D'UNA PENJADA. 1: MANUAL DE SUPERVIVÈNCIA A L'INSTITUT de Rachel Renée Russell en pdf

Descargar DIARI D'UNA PENJADA. 1: MANUAL DE SUPERVIVÈNCIA A L'INSTITUT de Rachel Renée Russell pdf completo

Acerca de DIARI D'UNA PENJADA. 1: MANUAL DE SUPERVIVÈNCIA A L'INSTITUT

La Nikki canvia d’Institut perquè el seu pare li ha aconseguit una beca en un centre privat d’elit. A ella això no li sembla un avantatge, ja que no aconsegueix fer amics entre els seus nous companys i les noies de la seva classe la marginen per no portar roba de marca ni tenir un mòbil d’última generació. La seva mare li regala un diari perquè anoti les dificultats a què ha de fer front cada dia i així li sigui més fàcil superar-les. L’obra, constituïda per aquests apunts quotidians, des d’un 31 d’agost al 10 d’octubre del mateix any, narra en to humorístic les desventures de la protagonista en un ambient de sofisticació i luxe que li és totalment aliè. No obstant això, algunes de les seves aptituds l’ajuden a tenir cert relleu a classe, i arriba a ser admesa pels seus companys. L’obra combina el text amb abundants il·lustracions de la pròpia autora, jocs tipogràfics i vinyetes, i no té pretensions literàries, però és entretinguda i adapta amb encert els personatges a l’edat i a situacions pròpies del tipus de lectors als quals s’adreça.
© Libro Lexis

Datos importantes

Editorial: ESTRELLA POLAR

Año de edición: 2017

Materia: Narrativa de 12 a 14 años

ISBN: 978-84-9137-188-5

Páginas: 336

Encuadernación: Cartoné

Colección:

Idioma: Catalán

Temas: Adolescencia. Convivencia y relaciones sociales

Valores: Superación de las dificultades

Sobre el archivo:

  • Visitas hasta el momento: 1274
  • Tamaño del fichero: 584KB
  • Personas que han descargado el archivo: 585

Búsquedas parecidas:
DIARI D'UNA PENJADA. 1: MANUAL DE SUPERVIVÈNCIA A L'INSTITUT de Rachel Renée Russell en pdf gratis, DIARI D'UNA PENJADA. 1: MANUAL DE SUPERVIVÈNCIA A L'INSTITUT epub, descargar DIARI D'UNA PENJADA. 1: MANUAL DE SUPERVIVÈNCIA A L'INSTITUT pdf completo, DIARI D'UNA PENJADA. 1: MANUAL DE SUPERVIVÈNCIA A L'INSTITUT Rachel Renée Russell pdf sin registrarse

Estás por comenzar a descargar DIARI D'UNA PENJADA. 1: MANUAL DE SUPERVIVÈNCIA A L'INSTITUT en pdf. Este es un libro de Rachel Renée Russell y su categoría es Narrativa de 12 a 14 años. En librolexis.com tenemos miles de títulos en distintos formatos, todos disponibles para descargar o leer online.