DIARI D'UNA PENJADA. 9: LA REINA DEL DRAMA de Rachel Renée Russell en pdf

Descargar DIARI D'UNA PENJADA. 9: LA REINA DEL DRAMA de Rachel Renée Russell pdf completo

Acerca de DIARI D'UNA PENJADA. 9: LA REINA DEL DRAMA

Nikki continua en aquesta novena entrega dels seus diaris barallant-se contínuament amb la seva enemiga i companya de classe MacKenzie Hollister, sempre tan insuportable com maca i ben vestida. En aquest episodi, la protagonista és víctima d’una mala jugada que supera totes les anteriors ja que, al moment menys pensat MacKenzie s’apodera del diari de Nikki que aquesta guardava a la seva taquilla de l’escola. En llegir-lo, aprofita tota la informació confidencial que conté per fer tot el mal possible a l’autora, obstaculitzant la seva relació amb Brandon, el noi que li agrada, i bloquejant la col·laboració de Nikki a la revista col·legial, on manté un consultori sentimental com La senyoreta Sabelotodo. Un sorprenent cop de sort arregla la situació en l’últim moment abans que exploti i malgrat tot Nikki perdona les jugades de MacKenzie i l’anima a escriure ella el seu propi diari per descarregar part de les seves rebequeries i frustracions. La seva reflexió final sobre que els que es dediquen a fer-se sentir desgraciats els altres són persones que en el fons se senten també desgraciades i insegures, té un missatge de comprensió que resulta positiu i serveix de contrapès a l’antipatia que impregna la resta de les pàgines del diari, tant les escrites per la seva propietària, com les que en el seu lloc redacta MacKennzie durant el temps que roman en el seu poder.
© Libro Lexis

Datos importantes

Editorial: ESTRELLA POLAR

Año de edición: 2016

Materia: Narrativa de 10 a 12 años

ISBN: 978-84-16520-19-0

Páginas: 344

Encuadernación: Cartoné

Colección:

Idioma: Catalán

Temas: Convivencia y relaciones sociales

Valores: Comprensión

Sobre el archivo:

  • Visitas hasta el momento: 1605
  • Tamaño del fichero: 672KB
  • Personas que han descargado el archivo: 847

Búsquedas parecidas:
DIARI D'UNA PENJADA. 9: LA REINA DEL DRAMA de Rachel Renée Russell en pdf gratis, DIARI D'UNA PENJADA. 9: LA REINA DEL DRAMA epub, descargar DIARI D'UNA PENJADA. 9: LA REINA DEL DRAMA pdf completo, DIARI D'UNA PENJADA. 9: LA REINA DEL DRAMA Rachel Renée Russell pdf sin registrarse

Estás por comenzar a descargar DIARI D'UNA PENJADA. 9: LA REINA DEL DRAMA en pdf. Este es un libro de Rachel Renée Russell y su categoría es Narrativa de 10 a 12 años. En librolexis.com tenemos miles de títulos en distintos formatos, todos disponibles para descargar o leer online.