DRAGONXS 1. L'ESTACIÓ DE METRO FANTASMA de Iván Ledesma GarciaJuan Bermúdez Romero en pdf

Descargar DRAGONXS 1. L'ESTACIÓ DE METRO FANTASMA de Iván Ledesma GarciaJuan Bermúdez Romero pdf completo

Acerca de DRAGONXS 1. L'ESTACIÓ DE METRO FANTASMA

Quan Spooky, el gos d’Iris desapareix en una cova, la seva propietària i la seva nova amiga, Hera, el segueixen. No obstant això, surten corrent espantades en veure un monstre atacant en la foscor. Aquest esdeveniment tan estrany, juntament amb la desaparició d’algunes de les mascotes de la ciutat, és la clau perquè el grup d’amics «Dragonxs» comencin a investigar. Ajuntant pistes i convertint-se en detectius, arriben fins al fons de l’misteri, que els deixa amb més preguntes i una nova aventura.Cada un d’aquests nois té una personalitat característica que és el que els fa únics i que es compenetren bé entre si, però el més important, és que són bons amics. Acullen Hera, que ha arribat nova a la ciutat, una noia tímida i que mai ha tingut un veritable grup d’amics. Ells, sense dubtar-ho, la inclouen en el seu grup. A més, encara que tinguin una enemistat amb un grup rival, no dubten a ajudar al seu líder quan aquest es troba en problemes.Sens dubte, es tracta d’un llibre entretingut, ple de misteri i aventures i una mica de suspens. La lectura es fa amena i enganxa molt, d’una forma que recorda als famosos llibres d’ Els cinc. S’agafa molt afecte a cadascun dels personatges, i el lector voldrà ser membre de el grup.
María Gómez

Datos importantes

Editorial: ESTRELLA POLAR

Año de edición: 2021

Materia: Narrativa de 8 a 10 años

ISBN: 978-84-18135-14-9

Páginas: 232

Encuadernación: Rústica

Colección:

Idioma: Catalán

Sobre el archivo:

  • Visitas hasta el momento: 1604
  • Tamaño del fichero: 652KB
  • Personas que han descargado el archivo: 720

Búsquedas parecidas:
DRAGONXS 1. L'ESTACIÓ DE METRO FANTASMA de Iván Ledesma GarciaJuan Bermúdez Romero en pdf gratis, DRAGONXS 1. L'ESTACIÓ DE METRO FANTASMA epub, descargar DRAGONXS 1. L'ESTACIÓ DE METRO FANTASMA pdf completo, DRAGONXS 1. L'ESTACIÓ DE METRO FANTASMA Iván Ledesma GarciaJuan Bermúdez Romero pdf sin registrarse

Estás por comenzar a descargar DRAGONXS 1. L'ESTACIÓ DE METRO FANTASMA en pdf. Este es un libro de Iván Ledesma GarciaJuan Bermúdez Romero y su categoría es Narrativa de 8 a 10 años. En librolexis.com tenemos miles de títulos en distintos formatos, todos disponibles para descargar o leer online.