DRAGONXS 2. EL MAPA DEL TEMPS de Iván Ledesma GarciaJuan Bermúdez Romero en pdf

Descargar DRAGONXS 2. EL MAPA DEL TEMPS de Iván Ledesma GarciaJuan Bermúdez Romero pdf completo

Acerca de DRAGONXS 2. EL MAPA DEL TEMPS

Els Dragonxs tenen una nova aventura. Aquest cop, el desencadenant és una estranya carta que troba Ian en un dels banys de l’institut. Escrita en clau, es tracta de la pista d’un antic tresor que un professor de fa dècades havia amagat en algun lloc i que va tenir tots els alumnes revolucionats. I, anys més tard, aquesta recerca del tresor s’ha reobert. Només volen divertir-se, trobar el tresor i compartir-lo amb tota la classe, però els seus rivals ho volen només per a ells.Un cop més, els Dragonxs mostren la seva vàlua i carisma en aquesta aventura. Són molt bons amics, que s’ajuden els uns als altres, com és el cas d’Hera, que ajuda Daniela quan aquesta té un problema i està preocupada, però també inclouen tots els seus companys en l’aventura, no volent deixar ningú de costat. A més, tot i que es portin malament amb els del Banc del Fons, els seus rivals, veuen la necessitat en un d’ells, que l’únic que vol és encaixar, i que un altre dels seus membres no és tan dolent com aparenta. I, com a bones persones que són, intenten ajudar-los.Acompanyat amb tocs d’humor, aquest llibre enganxa. Té misteri, aventures i amistat.
María Gómez

Datos importantes

Editorial: ESTRELLA POLAR

Año de edición: 2021

Materia: Narrativa de 8 a 10 años

ISBN: 978-84-18444-26-5

Páginas: 208

Encuadernación: Rústica

Colección:

Idioma: Catalán

Sobre el archivo:

  • Visitas hasta el momento: 1304
  • Tamaño del fichero: 775KB
  • Personas que han descargado el archivo: 1023

Búsquedas parecidas:
DRAGONXS 2. EL MAPA DEL TEMPS de Iván Ledesma GarciaJuan Bermúdez Romero en pdf gratis, DRAGONXS 2. EL MAPA DEL TEMPS epub, descargar DRAGONXS 2. EL MAPA DEL TEMPS pdf completo, DRAGONXS 2. EL MAPA DEL TEMPS Iván Ledesma GarciaJuan Bermúdez Romero pdf sin registrarse

Estás por comenzar a descargar DRAGONXS 2. EL MAPA DEL TEMPS en pdf. Este es un libro de Iván Ledesma GarciaJuan Bermúdez Romero y su categoría es Narrativa de 8 a 10 años. En librolexis.com tenemos miles de títulos en distintos formatos, todos disponibles para descargar o leer online.