EL BESTIARI DE L'AXLIN de Laura Gallego García en pdf

Descargar EL BESTIARI DE L'AXLIN de Laura Gallego García pdf completo

Acerca de EL BESTIARI DE L'AXLIN

El món de l’Axlin està infestat de monstres. Alguns ataquen als viatgers en els camins, d’altres assetgen els pobles fins que les arrasen completament i d’altres entren a les cases de nit per endur-se els nens mentre dormen.L’Axlin ha crescut sent conscient que qualsevol dia li pot tocar a ella. La gent del seu poble ha sobreviscut als monstres durant generacions i han après a evitar-los tant com han pogut. Però un dia, l’Axlin descobreix que existeixen molts tipus de monstres diferents, que cada poble s’enfronta als seus malsons particulars i que hi ha criatures que no coneix i de les quals no sap com defensar-se.Axlin és l’escriba del seu poble. L’única que sap llegir i escriure. Per això, ningú del seu voltant comprèn realment la importància de la seva feina. Però ella s’ha proposat investigar tot el possible sobre els monstres i plasmar els seus descobriments en un llibre que pugui servir de guia i de protecció a altres persones. Per aquest motiu decideix anar-se’n amb els quincallaires i començar una ruta per aplegar la saviesa ancestral dels pobles en la seva precària lluita contra els monstres. Això no obstant, al llarg del seu viatge descobrirà coses que mai no s’hauria imaginat quan va marxar.
Reseña del Editor

Datos importantes

Editorial: MONTENA

Año de edición: 2018

Materia: Narrativa de 12 a 14 años

ISBN: 978-84-9043-932-6

Páginas: 512

Encuadernación: Cartoné

Colección:

Idioma: Catalán

Sobre el archivo:

  • Visitas hasta el momento: 1666
  • Tamaño del fichero: 1029KB
  • Personas que han descargado el archivo: 653

Búsquedas parecidas:
EL BESTIARI DE L'AXLIN de Laura Gallego García en pdf gratis, EL BESTIARI DE L'AXLIN epub, descargar EL BESTIARI DE L'AXLIN pdf completo, EL BESTIARI DE L'AXLIN Laura Gallego García pdf sin registrarse

Estás por comenzar a descargar EL BESTIARI DE L'AXLIN en pdf. Este es un libro de Laura Gallego García y su categoría es Narrativa de 12 a 14 años. En librolexis.com tenemos miles de títulos en distintos formatos, todos disponibles para descargar o leer online.