EL BOSC QUE PARLA de Geronimo Stilton en pdf

Descargar EL BOSC QUE PARLA de Geronimo Stilton pdf completo

Acerca de EL BOSC QUE PARLA

Tercer volum de la sèrie Cròniques del Regne de la Fantasia, on continua el relat de les aventures del jove elf Audaç, sobrenomenat «Ombrívol» per l’expressió del seu rostre, en la seva lluita per lliurar aquest Regne de l’amenaça de la malvada reina de les bruixes. Amb ajuda dels seus companys, Spika, Robinia, Pavesa i Régulus, es llança cap a una llarga, perillosa i esforçada marxa cap al país dels orcs, on, a punt de morir, aconsegueix domesticar un ferotge drac que es convertirà en un eficaç col·laborador. L’obra, continuació del títol anterior, conserva el mateix caràcter de relat èpic, on l’heroi i els seus lleials no vacil·len en afrontar els majors perills per dur a terme una missió que saben noble i justa. L’acció es desenvolupa amb mesurat dinamisme, combinant en les seves seqüències decisió i reflexió en la manera d’actuar dels personatges centrals. Resulta molt imaginativa la descripció de paisatges la bellesa natural dels quals es veu enfosquida per encanteris malignes, disposats a destruir a qui s’atreveixi a internar-se en el seu terreny. La trama manté una constant tensió dramàtica que atreu l’atenció del lector a base de la interminable lluita entre el bé i el mal, descrita amb notable habilitat narrativa i abundància de recursos novel·lístics, tant tècnics com d’expressió formal. Ben escrita, interessant i entretinguda, la novel·la ressalta per als petits lectors de forma atractiva el valor de l’amistat, la generositat i el sentit de responsabilitat.
© Libro Lexis

Datos importantes

Editorial: ESTRELLA POLAR

Año de edición: 2011

Materia: Narrativa de 10 a 12 años

ISBN: 978-84-9932-514-9

Páginas: 352

Encuadernación: Cartoné

Colección: Geronimo Stilton

Idioma: Catalán

Temas: Aventuras. Convivencia y relaciones sociales

Valores: Generosidad. Responsabilidad. Valorar lo que se tiene

Sobre el archivo:

  • Visitas hasta el momento: 1216
  • Tamaño del fichero: 647KB
  • Personas que han descargado el archivo: 571

Búsquedas parecidas:
EL BOSC QUE PARLA de Geronimo Stilton en pdf gratis, EL BOSC QUE PARLA epub, descargar EL BOSC QUE PARLA pdf completo, EL BOSC QUE PARLA Geronimo Stilton pdf sin registrarse

Estás por comenzar a descargar EL BOSC QUE PARLA en pdf. Este es un libro de Geronimo Stilton y su categoría es Narrativa de 10 a 12 años. En librolexis.com tenemos miles de títulos en distintos formatos, todos disponibles para descargar o leer online.