EL CERCLE ESCARLATA de César Mallorquí en pdf

Descargar EL CERCLE ESCARLATA de César Mallorquí pdf completo

Acerca de EL CERCLE ESCARLATA

Fa 18 anys César Mallorquí va publicar Les llàgrimes de Shiva, una novel·la juvenil de gran èxit els personatges de la qual ara reprèn a El cercle escarlata. L’estiu de 1973, Javier torna a Santander, perquè la seva cosina Violeta -el seu amor d’adolescència- li demana ajuda per resoldre el misteri de la mansió Kraken. A la tenebrosa llar dels Salazar, els protagonistes s’enfrontaran no solament amb fantasmes, sinó també amb la perillosa secta del Cercle Escarlata.Aquesta seqüela de Les llàgrimes de Shiva és un relat ben estructurat i de llenguatge senzill i impecable. De nou, com a la seva predecessora, apareix l’element de terror sobrenatural inserit en la quotidianitat; l’autor aconsegueix mantenir la tensió pàgina rere pàgina. No falta la història d’amor entre els protagonistes, els quals encarnen amb naturalitat i encert els alts i baixos emocionals propis de l’edat.César Mallorquí (Barcelona, 1953) és escriptor, periodista i publicista; actualment es dedica per complet a la literatura. La seva obra li ha fet merèixer guardons com ara el Premi Nacional de Literatura Infantil i Juvenil o el Cervantes Chico.
Olga Nafría

Datos importantes

Editorial: EDEBE

Año de edición: 2020

Materia: Narrativa de 14 a 16 años

ISBN: 978-84-683-4915-2

Páginas: 268

Encuadernación: Rústica

Colección: Periscopi

Idioma: Catalán

Sobre el archivo:

  • Visitas hasta el momento: 1744
  • Tamaño del fichero: 967KB
  • Personas que han descargado el archivo: 873

Búsquedas parecidas:
EL CERCLE ESCARLATA de César Mallorquí en pdf gratis, EL CERCLE ESCARLATA epub, descargar EL CERCLE ESCARLATA pdf completo, EL CERCLE ESCARLATA César Mallorquí pdf sin registrarse

Estás por comenzar a descargar EL CERCLE ESCARLATA en pdf. Este es un libro de César Mallorquí y su categoría es Narrativa de 14 a 16 años. En librolexis.com tenemos miles de títulos en distintos formatos, todos disponibles para descargar o leer online.