EL MEU GERMÀ PERSEGUEIX DINOSAURES de Giacomo Mazzariol en pdf

Descargar EL MEU GERMÀ PERSEGUEIX DINOSAURES de Giacomo Mazzariol pdf completo

Acerca de EL MEU GERMÀ PERSEGUEIX DINOSAURES

Giacomo Mazzariol té dinou anys. Nascut a Castelfranco Veneto, Itàlia, al març de 2015, sent estudiant de batxillerat, va tenir la idea de gravar un vídeo del seu germà Giovanni, sis anys més jove que ell i amb síndrome Down, per penjar-lo a You Tube amb motiu de la Jornada Mundial de la Síndrome de Down i al que va titular The Simple Interview. Al cap de pocs dies milers de persones l’havien vist i la premsa es va fer ressò. Així va sorgir El meu germà persegueix dinosaures, fenomen literari a Itàlia el 2016.Quan Giacomo té cinc anys i dues germanes que el situen clarament en desavantatge numèric, els seus pares els anuncien la feliç notícia que tindran un germà. La vida és en aquest moment meravellosa i més quan plens d’il·lusió els diuen que serà un nen especial. En la ment del petit Giacomo la imatge d’un germanet especial es presenta com un superheroi amb poders que faran d’ells dos éssers invencibles. Tota l’expectació que suposa l’arribada al món de Giovanni i el seu posterior creixement i educació influiran decisivament en el creixement i maduresa interior de Giacomo. L’etapa de l’adolescència serà per a ell un període decisiu en la qual la rebel·lia pròpia de l’edat haurà d’enfrontar-se amb la realitat del seu entorn familiar en què tot gira al voltant de Giovanni.El llibre és un testimoni del propi Giacomo. Comptat de manera senzilla, amb un llenguatge proper, relata la quotidianitat d’una família ancorada en la unitat matrimonial i la confiança paternofilial, enfortida per l’amor desinteressat de cadascun dels seus membres i recolzada en un simpàtic sentit de l’humor. Sense donar massa espai al sentimental, el relat està escrit amb un realisme que no deixa de ser per això tendre i commovedor.
© Libro Lexis

Datos importantes

Editorial: NUBE DE TINTA

Año de edición: 2017

Materia: Narrativa de 14 a 16 años

ISBN: 978-84-16588-40-4

Páginas: 208

Encuadernación: Rústica

Colección:

Idioma: Catalán

Sobre el archivo:

  • Visitas hasta el momento: 1278
  • Tamaño del fichero: 887KB
  • Personas que han descargado el archivo: 741

Búsquedas parecidas:
EL MEU GERMÀ PERSEGUEIX DINOSAURES de Giacomo Mazzariol en pdf gratis, EL MEU GERMÀ PERSEGUEIX DINOSAURES epub, descargar EL MEU GERMÀ PERSEGUEIX DINOSAURES pdf completo, EL MEU GERMÀ PERSEGUEIX DINOSAURES Giacomo Mazzariol pdf sin registrarse

Estás por comenzar a descargar EL MEU GERMÀ PERSEGUEIX DINOSAURES en pdf. Este es un libro de Giacomo Mazzariol y su categoría es Narrativa de 14 a 16 años. En librolexis.com tenemos miles de títulos en distintos formatos, todos disponibles para descargar o leer online.