EL MILLOR D'ANAR ES TORNAR de Albert Espinosa en pdf

Descargar EL MILLOR D'ANAR ES TORNAR de Albert Espinosa pdf completo

Acerca de EL MILLOR D'ANAR ES TORNAR

Nou llibre d’Albert Espinosa (Barcelona, 1973) en el qual, com els anteriors, barreja els ingredients dels llibres d’autoajuda amb els literaris. Amb els seus llibres pretén transmetre una imatge optimista de la vida on l’important és superar les dificultats i trobar el sentit de la vida i l’amor. Com ha afirmat en una entrevista, «la meva religió és la gent bona». I a millorar els seus lectors van dirigides les històries que escriu, plenes de bones intencions i desitjos de canvi i de millora personal.En aquesta ocasió, estem davant d’una novel·la distòpica que se situa en l’any 2071, el 23 d’abril, el dia en què la protagonista, Rosana, compleix cent anys. Aquest dia, les autoritats permeten als que compleixen aquesta edat que puguin dur a terme el que anomenen «karma artificial»: tenen un dia per nominar tres persones que els han fet mal en la seva vida, i triar una d’elles perquè desaparegui completament. És una manera de purgar els elements indesitjables, els que en algun moment de les seves vides han optat pel mal.Per complir la missió, es trasllada a casa un robot -gairebé totes les tasques ja les realitzen robots-. Aquest robot acompanyarà Rosana durant tot el dia perquè compleixi amb l’objectiu d’alliberar la societat d’una persona indesitjable. La novel·la conte les vicissituds que tenen Rosana i el jove robot per complir la seva comesa.Novel·la amb un argument potser massa rebuscat amb la qual tornen a aparèixer els senyals d’identitat d’aquest autor: un «bonisme» literari ple de reflexions existencials. L’accent de la novel·la està més en aquests missatges que en l’argument. I aquí és on entren els gustos dels lectors: a uns, les novel·les i el seu contingut els semblarà un compendi de tòpics superficials; a d’altres, un llibre amb valors positius i optimistes que els ajudaran a enfrontar-se a les complexitats de la vida.
Libro Lexis

Datos importantes

Editorial: ROSA DELS VENTS

Año de edición: 2019

Materia: Narrativa contemporánea

ISBN: 978-84-17627-23-2

Páginas: 240

Encuadernación: Rústica

Colección:

Idioma: Catalán

Sobre el archivo:

  • Visitas hasta el momento: 1745
  • Tamaño del fichero: 722KB
  • Personas que han descargado el archivo: 1036

Búsquedas parecidas:
EL MILLOR D'ANAR ES TORNAR de Albert Espinosa en pdf gratis, EL MILLOR D'ANAR ES TORNAR epub, descargar EL MILLOR D'ANAR ES TORNAR pdf completo, EL MILLOR D'ANAR ES TORNAR Albert Espinosa pdf sin registrarse

Estás por comenzar a descargar EL MILLOR D'ANAR ES TORNAR en pdf. Este es un libro de Albert Espinosa y su categoría es Narrativa contemporánea. En librolexis.com tenemos miles de títulos en distintos formatos, todos disponibles para descargar o leer online.