EL MISTERI DEL PORTER FANTASMA de Roberto Santiago en pdf

Descargar EL MISTERI DEL PORTER FANTASMA de Roberto Santiago pdf completo

Acerca de EL MISTERI DEL PORTER FANTASMA

El tercer episodi de la sèrie Els Futbolíssims, protagonitzada per Pakete, un nen d’onze anys que juga a l’equip de futbol infantil del seu col·legi, El Soto Alt, narra la difícil situació a què s’enfronta aquest en començar un nou curs. L’arribada de nous alumnes exigeix fer una selecció per incloure com a jugadors a aquells que ho desitgin. A més, l’obertura d’un nou col·legi, a prop del Soto Alt, dotat amb més i millors instal·lacions esportives, suposa el risc que la Lliga Intercentres, que només admet un club per municipi, els exclogui a favor del que pertany al nou i potent centre. Entre els nous alumnes hi figura un noi acabat d’arribar de la Xina que és un porter infal·lible, el que pot ser una ajuda però la seva família ha estat mal rebuda al poble i és possible que no s’instal·lin definitivament en ell. Totes aquestes complicacions formen un entramat argumental que gira entorn al futbol però no se centra en el desenvolupament dels partits tant com altres episodis de la mateixa sèrie, sinó en una problemàtica de caràcter més humà que resulta interessant i està ben tractada. Els abundants trets d’humor, l’estil col·loquial i la forma senzilla de perfilar situacions i personatges apropa la trama de manera molt eficaç als interessos i capacitat de comprensió del públic al qual l’autor es dirigeix.
© Libro Lexis

Datos importantes

Editorial: CRUILLA

Año de edición: 2014

Materia: Narrativa de 8 a 10 años

ISBN: 978-84-661-3418-7

Páginas: 312

Encuadernación: Rústica

Colección: Els Futbolíssims

Idioma: Catalán

Temas: Aventuras. Deportes

Valores: Compañerismo. Deportividad

Sobre el archivo:

  • Visitas hasta el momento: 1529
  • Tamaño del fichero: 755KB
  • Personas que han descargado el archivo: 671

Búsquedas parecidas:
EL MISTERI DEL PORTER FANTASMA de Roberto Santiago en pdf gratis, EL MISTERI DEL PORTER FANTASMA epub, descargar EL MISTERI DEL PORTER FANTASMA pdf completo, EL MISTERI DEL PORTER FANTASMA Roberto Santiago pdf sin registrarse

Estás por comenzar a descargar EL MISTERI DEL PORTER FANTASMA en pdf. Este es un libro de Roberto Santiago y su categoría es Narrativa de 8 a 10 años. En librolexis.com tenemos miles de títulos en distintos formatos, todos disponibles para descargar o leer online.