EL MISTERI DELS SET GOLS EN PRÒPIA PORTA de Roberto Santiago en pdf

Descargar EL MISTERI DELS SET GOLS EN PRÒPIA PORTA de Roberto Santiago pdf completo

Acerca de EL MISTERI DELS SET GOLS EN PRÒPIA PORTA

Els Futbolíssims són els membres del club infantil de futbol Soto Alt, un equip que pertany a la serra madrilenya. Durant el curs escolar participen a la Lliga Intercentres però en aquest episodi, segon dels dedicats per l’autor a narrar les seves activitats, jugaran per primera vegada en un torneig internacional que es disputarà a Benidorm. L’acció se centra en el desenvolupament de la competició on participen equips de diversos països, tots ells molt més veterans i dotats de millors mitjans tècnics que el Soto Alt. Pakete, el jugador que actua com a narrador i protagonista, compta amb detall els problemes que des del començament afecten al seu equip. Primer s’extravien els equipatges a l’hotel i han de sortir a jugar vestits de forma inadequada i després comencen a succeir una sèrie de fets estranys, el més sorprenent dels quals és que guanyen dos partits successius sense marcar un sol gol, degut en ambdós casos a què l’equip contrari se’ls fica a si mateix. La trama combina la crònica de partits i jugades amb elements d’intriga policíaca referits al fet que els Futbolíssims sospiten que algú està entestat a arreglar el joc perquè el Soto Alt resulti el vencedor del torneig, per algun motiu que ells ignoren, i malgrat les seves escasses probabilitats reals de guanyar. Aquesta combinació argumental, exposada amb estil senzill i correcte però sense especials pretensions literàries, aconsegueix mantenir l’interès del lector fins al desenllaç. No obstant això, el final queda una mica en suspens perquè no s’aclareix qui guanyarà el torneig fins al següent episodi de la mateixa sèrie a què aquest pertany.
© Libro Lexis

Datos importantes

Editorial: CRUILLA

Año de edición: 2014

Materia: Narrativa de 8 a 10 años

ISBN: 978-84-661-3409-5

Páginas: 288

Encuadernación: Rústica

Colección: Els Futbolíssims

Idioma: Catalán

Temas: Deportes. Intriga

Valores: Amistad

Sobre el archivo:

  • Visitas hasta el momento: 1378
  • Tamaño del fichero: 976KB
  • Personas que han descargado el archivo: 1045

Búsquedas parecidas:
EL MISTERI DELS SET GOLS EN PRÒPIA PORTA de Roberto Santiago en pdf gratis, EL MISTERI DELS SET GOLS EN PRÒPIA PORTA epub, descargar EL MISTERI DELS SET GOLS EN PRÒPIA PORTA pdf completo, EL MISTERI DELS SET GOLS EN PRÒPIA PORTA Roberto Santiago pdf sin registrarse

Estás por comenzar a descargar EL MISTERI DELS SET GOLS EN PRÒPIA PORTA en pdf. Este es un libro de Roberto Santiago y su categoría es Narrativa de 8 a 10 años. En librolexis.com tenemos miles de títulos en distintos formatos, todos disponibles para descargar o leer online.