EL PES DE LA NEU de Christian Guay-Poliquin en pdf

Descargar EL PES DE LA NEU de Christian Guay-Poliquin pdf completo

Acerca de EL PES DE LA NEU

En una regió boscosa i remota que ha quedat aïllada per una apagada elèctrica general i un hivern d’intenses nevades, un jove es recupera d’un greu accident de trànsit. La seva vida ha quedat a càrrec d’en Matthias, un home taciturn que accepta tenir cura d’ell a canvi d’avituallament i la promesa d’una plaça al primer comboi que amb l’arribada de la primavera sortirà cap a la ciutat, on l’espera la seva dona malalta. Retinguts per l’hivern implacable, hauran d’afrontar junts el fred i l’avorriment mentre la seva relació es mou entre la desconfiança i la necessitat que tenen l’un de l’altre per sobreviure. El pes de la neu és una exploració hipnòtica sobre l’aïllament i la privació, un relat incisiu i un himne a la resiliència que pren forma de thriller psicològic. Christian Guay-Poliquin ha escrit una novel·la premonitòria en què una natura revolta posa a prova la relació entre la voluntat de l’home i la força dels elements.
Reseña del Editor

Datos importantes

Editorial: EXPOZITOR PERISCOPIO

Año de edición: 2019

Materia: Narrativa contemporánea

ISBN: 978-84-17339-25-8

Páginas: 256

Encuadernación: Rústica

Colección:

Idioma: Catalán

Sobre el archivo:

  • Visitas hasta el momento: 1585
  • Tamaño del fichero: 991KB
  • Personas que han descargado el archivo: 973

Búsquedas parecidas:
EL PES DE LA NEU de Christian Guay-Poliquin en pdf gratis, EL PES DE LA NEU epub, descargar EL PES DE LA NEU pdf completo, EL PES DE LA NEU Christian Guay-Poliquin pdf sin registrarse

Estás por comenzar a descargar EL PES DE LA NEU en pdf. Este es un libro de Christian Guay-Poliquin y su categoría es Narrativa contemporánea. En librolexis.com tenemos miles de títulos en distintos formatos, todos disponibles para descargar o leer online.