EL PETIT DRAC COCO. ALERTA AL VOLCÀ! de Ingo Siegner en pdf

Descargar EL PETIT DRAC COCO. ALERTA AL VOLCÀ! de Ingo Siegner pdf completo

Acerca de EL PETIT DRAC COCO. ALERTA AL VOLCÀ!

La nova aventura de Coco i els seus amics els porta al volcà de la Flanera a l’illa del Drac on viuen. Un cop allà descobreixen una científica que està realitzant una investigació per la seva tesi i a la qual confonen amb un terrible monstre que creuen que és el causant del fum que veuen sortir del volcà. Amb el treball de tots, inclòs el gran drac amb trompa al qual demanen ajuda, eviten una nova erupció que hagués estat un desastre per a l’illa i els seus habitants. L’obra escrita amb estil cuidat compta amb unes il·lustracions de qualitat, també de l’autor, que complementen el text donant-li expressivitat.
© Libro Lexis

Datos importantes

Editorial: LA GALERA

Año de edición: 2017

Materia: Narrativa de 6 a 8 años

ISBN: 978-84-246-5954-7

Páginas: 72

Encuadernación: Cartoné

Colección: El Petit Drac Coco

Idioma: Catalán

Temas: Aventuras

Valores: Amistad. Esfuerzo personal. Generosidad

Sobre el archivo:

  • Visitas hasta el momento: 1250
  • Tamaño del fichero: 753KB
  • Personas que han descargado el archivo: 758

Búsquedas parecidas:
EL PETIT DRAC COCO. ALERTA AL VOLCÀ! de Ingo Siegner en pdf gratis, EL PETIT DRAC COCO. ALERTA AL VOLCÀ! epub, descargar EL PETIT DRAC COCO. ALERTA AL VOLCÀ! pdf completo, EL PETIT DRAC COCO. ALERTA AL VOLCÀ! Ingo Siegner pdf sin registrarse

Estás por comenzar a descargar EL PETIT DRAC COCO. ALERTA AL VOLCÀ! en pdf. Este es un libro de Ingo Siegner y su categoría es Narrativa de 6 a 8 años. En librolexis.com tenemos miles de títulos en distintos formatos, todos disponibles para descargar o leer online.