EL PETIT DRAC COCO FA LA VOLTA AL MÓN de Ingo Siegner en pdf

Descargar EL PETIT DRAC COCO FA LA VOLTA AL MÓN de Ingo Siegner pdf completo

Acerca de EL PETIT DRAC COCO FA LA VOLTA AL MÓN

El petit Drac Coco està molt preocupat. Fa molts dies que no sap res dels seus amics la Matilde, la porc espí, i Óscar, el drac voraç. I està segur que alguna cosa els ha passat perquè tenien pensat jugar junts i mai l’han deixat a l’estacada sense avisar abans. Lulú, la petita drac de foc tampoc s’ho pot creure, junts decideixen anar a la recerca dels seus amics després de trobar una carta de Matilde en què els explica que un paparrucha ha segrestat Óscar i se l’ha portat en un vaixell rumb a l’oest . Després de moltes hores volant en aquesta direcció troben un vaixell i allà un drac nan que s’uneix al grup. Les pistes que van trobant els porten a Anglaterra, França, Itàlia i la Xina llocs pels que han anat passant i deixant notes en les que els indica per on han de buscar. L’obra, narrada amb estil senzill i un vocabulari cuidat, resulta enginyosa i divertida amb detalls d’humor molt del gust infantil. Cadascun dels llocs pels quals passen serveix d’excusa per fer alguna referència als seus costums. Les il•lustracions, realitzades pel mateix autor del text, són de qualitat i realcen el contingut donant-li continuïtat i acompanyant l’acció. Al llarg de la narració s’inclouen unes cartes en sobres que fan la lectura més atractiva i participativa.
© Libro Lexis

Datos importantes

Editorial: LA GALERA

Año de edición: 2017

Materia: Narrativa de 6 a 8 años

ISBN: 978-84-246-6195-3

Páginas: 72

Encuadernación: Cartoné

Colección: El Petit Drac Coco

Idioma: Catalán

Temas: Aventuras

Valores: Amistad. Imaginación. Ingenio

Sobre el archivo:

  • Visitas hasta el momento: 1770
  • Tamaño del fichero: 931KB
  • Personas que han descargado el archivo: 845

Búsquedas parecidas:
EL PETIT DRAC COCO FA LA VOLTA AL MÓN de Ingo Siegner en pdf gratis, EL PETIT DRAC COCO FA LA VOLTA AL MÓN epub, descargar EL PETIT DRAC COCO FA LA VOLTA AL MÓN pdf completo, EL PETIT DRAC COCO FA LA VOLTA AL MÓN Ingo Siegner pdf sin registrarse

Estás por comenzar a descargar EL PETIT DRAC COCO FA LA VOLTA AL MÓN en pdf. Este es un libro de Ingo Siegner y su categoría es Narrativa de 6 a 8 años. En librolexis.com tenemos miles de títulos en distintos formatos, todos disponibles para descargar o leer online.