EL PRÍNCEP DE LA BOIRA de Carlos Ruiz Zafón en pdf

Descargar EL PRÍNCEP DE LA BOIRA de Carlos Ruiz Zafón pdf completo

Acerca de EL PRÍNCEP DE LA BOIRA

Novel•la juvenil de misteri ambientada en un poble costaner anglès. L’obra va ser la primera publicada per l’autor (Barcelona 1964) i va aparèixer el 1993. S’hi narra com els tres fills d’una família, arribada al lloc en 1943 fugint dels bombardejos de la Segona Guerra Mundial, es veuen perseguits per una maligna presència, vinculada a les restes d’un vaixell naufragat a poca distància de la casa on viuen.La inexperiència tècnica de l’autor s’aprecia en el plantejament de la trama, en el seu desenvolupament argumental i en la tendència a resoldre el desenllaç per procediments melodramàtics i efectistes. No obstant això, l’acció aconsegueix interessar i entretenir, així com provocar el neguit propi del gènere a què pertany. L’estil, senzill, està elaborat més en funció d’aconseguir acollida en sectors amplis de públic que d’arribar a un nivell de qualitat estètica destacable. Els personatges centrals, dos nois de tretze i setze anys, una noia de l’edat d’aquest i una nena, lliuren una difícil batalla contra una criatura diabòlica que vol la seva mort com a pagament d’una antiga promesa incomplerta. Tot això en un àmbit de fantasia, sense connexions amb el satanisme real.
© Libro Lexis

Datos importantes

Editorial: LA BUTXACA

Año de edición: 2007

Materia: Narrativa de 14 a 16 años

ISBN: 978-84-96863-35-4

Páginas: 223

Encuadernación: Rústica

Colección:

Idioma: Catalán

Sobre el archivo:

  • Visitas hasta el momento: 1400
  • Tamaño del fichero: 995KB
  • Personas que han descargado el archivo: 829

Búsquedas parecidas:
EL PRÍNCEP DE LA BOIRA de Carlos Ruiz Zafón en pdf gratis, EL PRÍNCEP DE LA BOIRA epub, descargar EL PRÍNCEP DE LA BOIRA pdf completo, EL PRÍNCEP DE LA BOIRA Carlos Ruiz Zafón pdf sin registrarse

Estás por comenzar a descargar EL PRÍNCEP DE LA BOIRA en pdf. Este es un libro de Carlos Ruiz Zafón y su categoría es Narrativa de 14 a 16 años. En librolexis.com tenemos miles de títulos en distintos formatos, todos disponibles para descargar o leer online.