EL REBOST MÀGIC de Begoña Oro en pdf

Descargar EL REBOST MÀGIC de Begoña Oro pdf completo

Acerca de EL REBOST MÀGIC

Primer episodi de la sèrie que porta per títol «La Colla de l’Esquirol» formada per dos nens, Aitor i Ismael, dues nenes, Irene i Nora, la seva professora, Lisa, i Rasi, una simpàtica esquirol, molt activa i enèrgica. En aquesta ocasió, els seus amics es fixen en que l’animalet dóna mil voltes buscant una cosa que sembla no trobar. Per fi descobreixen que intenta recuperar una avellana que va enterrar a l’estiu per menjar-se-la quan arribés l’hivern i fos més difícil trobar aliment. Tot d’una, Elisa observa el creixement d’una petita tija que brolla del sòl on ella no creu haver sembrat res. L’esquirol Rasi pot lamentar no menjar la seva avellana, però també s’alegra perquè quan l’arbre nascut d’ella creixi, en tindrà moltes més. El conte, adreçat a primers lectors, està escrit amb un text breu, de redacció senzilla i paraules d’ús freqüent, acompanyat d’il·lustracions de tècnica semblant a la dels dibuixos animats, de to humorístic i grat colorit.
© Libro Lexis

Datos importantes

Editorial: SM

Año de edición: 2015

Materia: Narrativa de 6 a 8 años

ISBN: 978-84-675-8016-7

Páginas: 56

Encuadernación: Rústica

Colección: El Barco De Vapor. Serie Blanca

Idioma: Valenciano

Temas: Animales. Ciencias de la Naturaleza. Convivencia y relaciones sociales

Valores: Amistad. Creatividad. Imaginación

Sobre el archivo:

  • Visitas hasta el momento: 1537
  • Tamaño del fichero: 956KB
  • Personas que han descargado el archivo: 975

Búsquedas parecidas:
EL REBOST MÀGIC de Begoña Oro en pdf gratis, EL REBOST MÀGIC epub, descargar EL REBOST MÀGIC pdf completo, EL REBOST MÀGIC Begoña Oro pdf sin registrarse

Estás por comenzar a descargar EL REBOST MÀGIC en pdf. Este es un libro de Begoña Oro y su categoría es Narrativa de 6 a 8 años. En librolexis.com tenemos miles de títulos en distintos formatos, todos disponibles para descargar o leer online.