EL ROSSINYOL de Kristin Hannah en pdf

Descargar EL ROSSINYOL de Kristin Hannah pdf completo

Acerca de EL ROSSINYOL

La nova entrega de Kristin Hannah, El Rossinyol, és una novel·la èpica d’amor i guerra que vol ser un homenatge a la valentia de les dones franceses durant la Segona Guerra Mundial. L’acció arrenca el 1939 a la població de Carriveau i explica la trajectòria de les germanes Mauriac, Vianne i Isabelle, de família catòlica, que malgrat les seves diferències sempre han estat unides. Tot es capgira quan els nazis envaeixen França. El marit de Vianne, Antoine, és obligat a marxar al capdavant i deixa la seva esposa a cura de la seva filla a mercè de qualsevol infortuni. Per la seva banda, Isabelle, amb 18 anys, rebel davant la situació, s’emancipa i s’allista a la Resistència arriscant la seva vida diàriament repartint pasquins. En aquells dies coneix un partisà anomenat Gaetan i s’enamoren però aviat es perdran la pista. Ella dedica totes les seves energies a missions cada vegada més arriscades, coneguda a La Resistència amb el sobrenom de «El Rossinyol», salvarà moltes vides de mans dels nazis que van estrenyent el setge fins que aconsegueixen capturar-la. Isabelle patirà vexacions i captivitat, però no acabaran aquí els seus dies. Mentrestant, a casa de Vianne que s’ha dedicat a tasques de salvament de nens jueus, s’ha instal·lat un despòtic oficial alemany que li farà la vida impossible. Les dues germanes donen mostres d’un heroisme sense fissures, cadascuna de manera diferent però totes dues amb gran generositat per ajudar els altres. La trama conclou en l’actualitat.Kristin Hannah construeix el seu relat centrant-se en el perfil de les protagonistes, descrit al detall en els seus sentiments, temors i anhels. Dues dones valentes que encarnen en les seves vides l’altruisme, la lleialtat i l’amor als llaços familiars. Al fil dels esdeveniments bèl·lics, es narra aquesta doble història dramàtica explicada àgilment a través d’una intensa acció i amb el recurs a una prosa clara i amena que manté el lector en suspens. A partir d’una acurada documentació històrica, l’autora teixeix realitat i ficció per reflectir les peripècies, vicissituds i alegries de les germanes Mauriac. Lògicament, donada la temàtica, s’inclouen seqüències crues de brutalitat i un apunt de violència sexual però en el conjunt narratiu destaca el to esperançador que aleteja al llarg d’aquestes pàgines.
© Libro Lexis

Datos importantes

Editorial: ARA LLIBRES

Año de edición: 2017

Materia: Narrativa contemporánea

ISBN: 978-84-946523-3-2

Páginas: 468

Encuadernación: Bolsillo

Colección: Ara Mini

Idioma: Catalán

Sobre el archivo:

  • Visitas hasta el momento: 1287
  • Tamaño del fichero: 689KB
  • Personas que han descargado el archivo: 612

Búsquedas parecidas:
EL ROSSINYOL de Kristin Hannah en pdf gratis, EL ROSSINYOL epub, descargar EL ROSSINYOL pdf completo, EL ROSSINYOL Kristin Hannah pdf sin registrarse

Estás por comenzar a descargar EL ROSSINYOL en pdf. Este es un libro de Kristin Hannah y su categoría es Narrativa contemporánea. En librolexis.com tenemos miles de títulos en distintos formatos, todos disponibles para descargar o leer online.