EL SECRET DE LA MARE de J.l. Witterick en pdf

Descargar EL SECRET DE LA MARE de J.l. Witterick pdf completo

Acerca de EL SECRET DE LA MARE

La Helena i el seu germà Damian viuen amb els seus pares a Alemanya . De pare ucraïnès i mare polonesa , les desavinences entre tots dos creen un ambient tens a la llar només suavitzat per l’afecte de la mare i l’amor protector del germà . Farta d’un marit dèspota , quant aconsegueix estalviar alguns diners , la seva mare decideix tornar a Polònia portant els dos fills que ara tenen divuit i setze anys cadascun , instal•lant-se en una modesta casa al poblat de Sokal . No hi hauria de passar molt de temps quan les tropes hitlerianes envaeixen el país i la tranquil•litat que començaven a gaudir es vegi truncada per la insensatesa de la guerra .Franciszka , la mare d’Helena , que ara viu sola amb la seva filla , amb un sentit comú portat a la pràctica , i una moral indestructible , decideix , tot i el greu risc que comporta , amagar en la seva petita llar dues famílies de jueus i un jove soldat alemany desertor de l’exèrcit nazi . Serà llavors quan la generositat , l’astúcia i la discreció de les dues dones assoleixin la supervivència de tots.Aquesta petita novel•la inspirada en una història real transmet bellesa per la seva senzillesa . Amb un llenguatge simple té l’encant d’un diari . Cada part del llibre que és narrada per cada un dels protagonistes , plasma la seva experiència personal del viscut i que conflueix en la persona de Franciszka . No és una novel•la més entre tantes sobre l’holocaust . La seva originalitat radica en passar com de puntetes sobre el tema sense deixar de percebre el lector tota la seva cruesa . No obstant això , no és en aquest cas la lletjor de la guerra el que s’alci amb el protagonisme ; per contra , serà la bondat , la generositat , la comprensió , l’amor net i desinteressat , el que transmeti la serenitat de qui , sense sentir-se un heroi , és conscient d’haver fet el correcte .
© Libro Lexis

Datos importantes

Editorial: FANBOOKS

Año de edición: 2014

Materia: Narrativa de 14 a 16 años

ISBN: 978-84-15745-53-2

Páginas: 208

Encuadernación: Rústica

Colección:

Idioma: Catalán

Sobre el archivo:

  • Visitas hasta el momento: 1348
  • Tamaño del fichero: 755KB
  • Personas que han descargado el archivo: 637

Búsquedas parecidas:
EL SECRET DE LA MARE de J.l. Witterick en pdf gratis, EL SECRET DE LA MARE epub, descargar EL SECRET DE LA MARE pdf completo, EL SECRET DE LA MARE J.l. Witterick pdf sin registrarse

Estás por comenzar a descargar EL SECRET DE LA MARE en pdf. Este es un libro de J.l. Witterick y su categoría es Narrativa de 14 a 16 años. En librolexis.com tenemos miles de títulos en distintos formatos, todos disponibles para descargar o leer online.