ELS ANGLES MORTS de Borja Bagunyà en pdf

Descargar ELS ANGLES MORTS de Borja Bagunyà pdf completo

Acerca de ELS ANGLES MORTS

Borja Bagunyà escriptor, professor del grau d’Estudis Literaris de la Universitat de Barcelona i doctor en Teoria de la Literatura i Literatura Comparada. Ha publicat altres quatre llibres, algun d’ells premiat. El 2016 funda Escola Bloom.Actualment, és membre del Grup de Recerca Literatura Comparada en l’Espai Intel·lectual Europeu. Treballa i viu a Barcelona.Dirigeix un màster de Construcció i Representació d’Identitats culturals.Quan el seu rival s’emporta la plaça de catedràtic que tant desitjava, en Morella s’adona que necessita una idea per posar-se a escriure i fer avançar la seva carrera. Durant la guàrdia de la nit de Nadal, la Sesé, la seva dona, una ginecòloga molt reconeguda, viu una experiència per a la qual no estava preparada. I mentrestant, l’Olof, l’ultranebot, fill d’un germà inaguantable, arriba a Barcelona per passar-hi uns mesos. De difícil comprensió, una erudició inusual, amb un estil literari irònic, complicat; no té especials descripcions eròtiques, sí algunes referències culturals i religioses estranyes.“Escriure sobre un origen nou amb una paraula tan nova…, fundar un nou pensament, una nova explicació”; amb aquestes paraules acaba el llibre.
Reseñas bibliográficas Troa

Datos importantes

Editorial: EXPOZITOR PERISCOPIO

Año de edición: 2021

Materia: Narrativa contemporánea

ISBN: 978-84-17339-60-9

Páginas: 491

Encuadernación: Rústica

Colección:

Idioma: Catalán

Sobre el archivo:

  • Visitas hasta el momento: 1320
  • Tamaño del fichero: 859KB
  • Personas que han descargado el archivo: 733

Búsquedas parecidas:
ELS ANGLES MORTS de Borja Bagunyà en pdf gratis, ELS ANGLES MORTS epub, descargar ELS ANGLES MORTS pdf completo, ELS ANGLES MORTS Borja Bagunyà pdf sin registrarse

Estás por comenzar a descargar ELS ANGLES MORTS en pdf. Este es un libro de Borja Bagunyà y su categoría es Narrativa contemporánea. En librolexis.com tenemos miles de títulos en distintos formatos, todos disponibles para descargar o leer online.