ELS ESCARABATS VOLEN AL CAPVESPRE de María Gripe en pdf

Descargar ELS ESCARABATS VOLEN AL CAPVESPRE de María Gripe pdf completo

Acerca de ELS ESCARABATS VOLEN AL CAPVESPRE

Jonàs , el protagonista d’aquesta novel•la de misteri , rep el dia en què compleix tretze anys com a regal una gravadora que es disposa estrenar immediatament . Aprofitant que és temps de vacances d’estiu , ell , la seva germana de quinze anys i un amic de tots dos de setze , s’ocupen de regar les plantes d’una veïna que s’ha anat de viatge . Amb aquest motiu entren a la casa , una gran mansió , molt antiga i una mica deteriorada que té una fama una mica sinistra a tot el poble . Mentre romanen en el seu interior comencen a notar estranyes sensacions i la gravadora de Jonàs capta paraules xiuxiuejades , difícils d’entendre. En trobar accidentalment un paquet de cartes , datades a finals del segle XVIII , comencen a comprendre que aquests fenòmens tenen relació amb una estàtua treta d’una tomba de l’Antic Egipte , que pot portar la desgràcia a qui la posseeixi .L’obra està molt ben escrita , manté tensa la intriga que sustenta la trama fins al seu desenllaç i aconsegueix una atmosfera ambiental consistent . Els personatges , habitants d’una tranquil•la població rural sueca , poc familiaritzada amb successos extraordinaris , estan caracteritzats de manera convincent i l’acció s’endinsa en el terreny del fantasmal de forma hàbil i suggestiva , sense arribar a excessos de terror . Encara que a propòsit dels fenòmens inexplicables d’índole extranatural , hi ha alguna al•lusió de signe panteista sobre el destí de l’ànima després de la mort , no passa de ser una lleu al•lusió, poc rellevant . L’estil , senzill i directe , es beneficia d’una correcta traducció . L’autora , figura clàssica de la literatura sueca per a joves , va publicar l’original en 1979.
© Libro Lexis

Datos importantes

Editorial: CRUILLA

Año de edición: 2018

Materia: Ciencia-ficción. Fantasía

ISBN: 978-84-661-4412-4

Páginas: 224

Encuadernación: Rústica

Colección: Gran Angular

Idioma: Catalán

Temas: Intriga. Misterio

Valores: Amistad. Imaginación

Sobre el archivo:

  • Visitas hasta el momento: 1606
  • Tamaño del fichero: 648KB
  • Personas que han descargado el archivo: 759

Búsquedas parecidas:
ELS ESCARABATS VOLEN AL CAPVESPRE de María Gripe en pdf gratis, ELS ESCARABATS VOLEN AL CAPVESPRE epub, descargar ELS ESCARABATS VOLEN AL CAPVESPRE pdf completo, ELS ESCARABATS VOLEN AL CAPVESPRE María Gripe pdf sin registrarse

Estás por comenzar a descargar ELS ESCARABATS VOLEN AL CAPVESPRE en pdf. Este es un libro de María Gripe y su categoría es Ciencia-ficción. Fantasía. En librolexis.com tenemos miles de títulos en distintos formatos, todos disponibles para descargar o leer online.