ELS FUTBOLÍSSIMS. 4: EL MISTERI DE L'ULL DE FALCÓ de Roberto Santiago en pdf

Descargar ELS FUTBOLÍSSIMS. 4: EL MISTERI DE L'ULL DE FALCÓ de Roberto Santiago pdf completo

Acerca de ELS FUTBOLÍSSIMS. 4: EL MISTERI DE L'ULL DE FALCÓ

Després de l’èxit obtingut per l’equip del col·legi Soto Alt en el torneig d’estiu de «futbol 7» disputat a Benidorm, el desenvolupament va quedar recollit en l’episodi anterior de la sèrie titulada Els Futbolíssims, ara en vigílies de les festes nadalenques, els jugadors es troben que el director del col·legi i el president de la Lliga Intercentres els reuneixen per anunciar la inesperada notícia. Es tracta de la convocatòria del primer Campionat de Nadal de «futbol 7» de Sevilla la Noia, localitat de la serra madrilenya on està situat el col·legi. Amb la lògic sorpresa, s’assabenten que en aquesta competició hauran d’enfrontar-se als infantils del Reial Madrid, Barcelona i Atlètic de Madrid, gairebé sense haver entrenat. Al costat dels problemes derivats d’aquest inesperat torneig, es planteja el misteri d’unes pintades anònimes que apareixen en diferents punts estratègics del poble. Es tractaria de descobrir l’autor de les frases en què es revelen qüestions de caràcter privat, referides als personatges que intervenen en la trama. L’autor desenvolupa amb tècnica senzilla, estil àgil i abundants trets d’humor una història que posa de manifest diversos problemes humans, tant esportius com socials i afectius, tots ells ben enllaçats entre si de forma conseqüent. La combinació de text narratiu amb vinyetes tipus còmic, per explicar gràficament algunes de les jugades decisives en els partits on intervé els Futbolíssims, resulta molt encertada per facilitar la lectura. El contingut de fons, a més de posar de manifest la necessitat de jugar a futbol amb esportivitat, sense recórrer al joc brut, destaca la importància de dir sempre la veritat, per desagradable que pugui resultar, com a base per facilitar unes relacions d’amistat lleials i duradores.
© Libro Lexis

Datos importantes

Editorial: CRUILLA

Año de edición: 2014

Materia: Narrativa de 8 a 10 años

ISBN: 978-84-661-3625-9

Páginas: 288

Encuadernación: Rústica

Colección: Els Futbolíssims

Idioma: Catalán

Temas: Convivencia y relaciones sociales. Deportes

Valores: Amistad. Deportividad. Lealtad

Sobre el archivo:

  • Visitas hasta el momento: 1747
  • Tamaño del fichero: 728KB
  • Personas que han descargado el archivo: 751

Búsquedas parecidas:
ELS FUTBOLÍSSIMS. 4: EL MISTERI DE L'ULL DE FALCÓ de Roberto Santiago en pdf gratis, ELS FUTBOLÍSSIMS. 4: EL MISTERI DE L'ULL DE FALCÓ epub, descargar ELS FUTBOLÍSSIMS. 4: EL MISTERI DE L'ULL DE FALCÓ pdf completo, ELS FUTBOLÍSSIMS. 4: EL MISTERI DE L'ULL DE FALCÓ Roberto Santiago pdf sin registrarse

Estás por comenzar a descargar ELS FUTBOLÍSSIMS. 4: EL MISTERI DE L'ULL DE FALCÓ en pdf. Este es un libro de Roberto Santiago y su categoría es Narrativa de 8 a 10 años. En librolexis.com tenemos miles de títulos en distintos formatos, todos disponibles para descargar o leer online.