ELS FUTBOLÍSSIMS. 7: EL MISTERI DEL PENALTI INVISIBLE de Roberto Santiago en pdf

Descargar ELS FUTBOLÍSSIMS. 7: EL MISTERI DEL PENALTI INVISIBLE de Roberto Santiago pdf completo

Acerca de ELS FUTBOLÍSSIMS. 7: EL MISTERI DEL PENALTI INVISIBLE

Els «Futbolíssims» són els membres d’una colla de nens i nenes que juguen a l’equip de futbol del seu col·legi, el Soto Alt. En aquest setè episodi de les seves aventures esportives, un d’ells, Francisco, al que anomenen Pakete, que actua com a narrador i protagonista, es refereix a la dificultat que va ser per a tots ells haver de jugar amb un altre equip infantil que en tota la temporada no havia perdut ni un sol partit dels jugats a la lliga Intercentres. En la primera trobada, els del Soto Alt van perdre per una impressionant golejada però, en el segon, es van produir imprevistos que van alterar els resultats. Inesperadament van arribar a casa del protagonista la família dels Balbuena, formada pel pare, policia company d’Acadèmia del de Pakete, els seus dos fills i la terrible filla petita de deu anys, Susana, capaç de jugar un partit i colar la pilota en pròpia porta. Després, el camp del Soto Alt apareix, el dia de la trobada, sense les línies reglamentàries i sense punts de penalti perquè el conserge del col·legi, encarregat de gestionar la màquina de pintar els senyals, ha desaparegut misteriosament. Futbol i intriga es combinen en la trama per desenvolupar una història que agradarà a tots els aficionats a aquest esport i que a més té abundants trets d’humor referits a les peripècies de Pakete, a casa, amb els Balbuena, visitants inoportuns per excel·lència que sempre troben un motiu per prolongar la seva estada un dia més. L’autor que alterna la seva tasca de director cinematogràfic amb la seva dedicació a la literatura infantil, reflecteix en la seva forma de concebre l’acció una clara influència del llenguatge visual, en concebre escenes breus, molt dinàmiques, en ràpida successió, gairebé sense descripcions i basades en continus diàlegs. L’obra, escrita amb un mínim de correcció però sense aspiracions literàries, combina text i il·lustracions de forma molt expressiva, propera al còmic, per transmetre tant l’entusiasme futbolístic dels personatges com la solidesa de la companyonia que els uneix.
© Libro Lexis

Datos importantes

Editorial: CRUILLA

Año de edición: 2015

Materia: Narrativa de 8 a 10 años

ISBN: 978-84-661-3970-0

Páginas: 328

Encuadernación: Rústica

Colección: Els Futbolíssims

Idioma: Catalán

Temas: Convivencia y relaciones sociales. Deportes. Intriga

Valores: Compañerismo. Ingenio

Sobre el archivo:

  • Visitas hasta el momento: 1712
  • Tamaño del fichero: 785KB
  • Personas que han descargado el archivo: 627

Búsquedas parecidas:
ELS FUTBOLÍSSIMS. 7: EL MISTERI DEL PENALTI INVISIBLE de Roberto Santiago en pdf gratis, ELS FUTBOLÍSSIMS. 7: EL MISTERI DEL PENALTI INVISIBLE epub, descargar ELS FUTBOLÍSSIMS. 7: EL MISTERI DEL PENALTI INVISIBLE pdf completo, ELS FUTBOLÍSSIMS. 7: EL MISTERI DEL PENALTI INVISIBLE Roberto Santiago pdf sin registrarse

Estás por comenzar a descargar ELS FUTBOLÍSSIMS. 7: EL MISTERI DEL PENALTI INVISIBLE en pdf. Este es un libro de Roberto Santiago y su categoría es Narrativa de 8 a 10 años. En librolexis.com tenemos miles de títulos en distintos formatos, todos disponibles para descargar o leer online.