ÈTICA PER A INVERSORS de Petros Márkaris en pdf

Descargar ÈTICA PER A INVERSORS de Petros Márkaris pdf completo

Acerca de ÈTICA PER A INVERSORS

Márkaris (Istanbul, 1937) és ja un veterà amb el seu inspector Kostas Jaritos. Totes les seves novel·les han anat tocant aspectes d’actualitat, la major part relacionats amb temes de corrupció, descontent de la població, pobresa, immigració, llibertats… i en tots ells ha sabut posar el dit en la nafra i en aquesta última també ho fa.Lambros Zisis és l’amic comunista del Comissari i de tota la seva família, tant que al nét li han posat de nom Lambros. Habitualment és un personatge col·lateral, però en aquesta novel·la és un personatge central d’una de les dues trames. Zisis és l’organitzador d’un moviment que comença per un enterrament de “l’esquerra” per la seva falta d’inoperància, i d’haver-se deteriorat el seu esperit i que acaba amb un moviment a favor dels pobres en general, acceptant els nombrosos emigrants que també sofreixen la situació econòmica de Grècia. Això li donarà ocasió de tocar l’assumpte del rebuig dels emigrants d’una part de la població, que considera que no tenen dret a tenir treball i a nodrir-se de les arques del país, que com bé sabem és un argument esgrimit en altres països europeus. La posició en la novel·la és d’acolliment de tots i de comprensió dels qui s’han vist forçats a abandonar el seu lloc natural.Paral·lelament se succeeixen els assassinats d’inversors estrangers provocant una situació política tibant amb els seus governs respectius. Aquests inversors buscaven únicament els diners, el negoci i per això no tenien escrúpols a moure’s com millor els convingués.Jaritos intentarà protegir les manifestacions del seu amic Lambros, de les quals d’altra banda s’involucra tota la família i alhora resoldre els assassinats dels quals es compta amb molt poques pistes, però sempre hi ha un petit detall, una casualitat, un descuit dels delinqüents, que portarà a la resolució del cas.Un ingredient digne d’esment és el component familiar, tan present en totes les seves novel·les i que en aquesta és més abundant, perquè tota la família es reuneix amb molta freqüència, es parla, es discuteix amb elegància, riuen, es perdonen i tots s’admiren del nen del qual estan sempre pendents. És un aspecte digne d’esmentar-se, quan moltes novel·les policíaques actuals ens presenten uns protagonistes que són tots personatges viciosos, rars, sense arrelament, tristos i sobretot solitaris. Aquí és un policia normal amb una família plena de vida i a més en la qual Déu és present.Una novel·la agradable, simpàtica, hilarant en molts moments, amb una trama senzilla però molt ben portada, que entreté i deixa un bon sabor de boca.
Libro Lexis

Datos importantes

Editorial: TUSQUETS

Año de edición: 2021

Materia: Novela policiaca y de misterio. Novela negra

ISBN: 978-84-9066-948-8

Páginas: 288

Encuadernación: Rústica

Colección: Ull De Vidre

Idioma: Catalán

Sobre el archivo:

  • Visitas hasta el momento: 1479
  • Tamaño del fichero: 788KB
  • Personas que han descargado el archivo: 990

Búsquedas parecidas:
ÈTICA PER A INVERSORS de Petros Márkaris en pdf gratis, ÈTICA PER A INVERSORS epub, descargar ÈTICA PER A INVERSORS pdf completo, ÈTICA PER A INVERSORS Petros Márkaris pdf sin registrarse

Estás por comenzar a descargar ÈTICA PER A INVERSORS en pdf. Este es un libro de Petros Márkaris y su categoría es Novela policiaca y de misterio. Novela negra. En librolexis.com tenemos miles de títulos en distintos formatos, todos disponibles para descargar o leer online.

¿CÓMO DESCARGAR ESTE LIBRO?

1. 📕Registrate gratis AQUÍ

2. 📕Lee todos los libros que quieras ilimitadamente

3. 📕Disfruta de tu membresía el tiempo que necesites

Registrate AQUÍ