FORMIDABLE NEN RATA ATAC TROL FANTASMA de Pedro Mañas en pdf

Descargar FORMIDABLE NEN RATA ATAC TROL FANTASMA de Pedro Mañas pdf completo

Acerca de FORMIDABLE NEN RATA ATAC TROL FANTASMA

En el seu intent de connectar-se a la wi-fi, Vicenç, el nen rata, entra com per art de màgia a l’ordinador, on és capaç d’accedir a qualsevol ordinador, videojoc o xarxa social. Amb aquest útil secret, ajuda la seva nova amiga a descobrir qui l’està fent xantatge per internet, ficant-se en la xarxa i passejant pels seus misteris. Res és secret.Interessant llibre que mostra l’important que és no deixar-se enganxar pels videojocs o per internet, ja que la vida és el veritablement important i el que és real. També fa veure que l’assetjament per internet acaba sempre sortint a llum perquè ningú és invisible aquí i sempre hi ha un rastre (encara que es demostri d’aquesta manera tan fictícia).Aquesta història és divertida, sobretot per les ocurrències de «el nen rata», qui aprèn una lliçó al costat de la seva amiga qui, a més, l’ajuda a trobar la importància dels llibres. Tot i ser inversemblant, és entretinguda i pot fer reflexionar els adolescents. Agradarà sobretot als més enganxats al món d’internet i els videojocs.
Libro Lexis

Datos importantes

Editorial: HARPER COLLINS

Año de edición: 2020

Materia: Narrativa de 8 a 10 años

ISBN: 978-84-17222-98-7

Páginas: 208

Encuadernación: Rústica

Colección:

Idioma: Catalán

Sobre el archivo:

  • Visitas hasta el momento: 1554
  • Tamaño del fichero: 769KB
  • Personas que han descargado el archivo: 787

Búsquedas parecidas:
FORMIDABLE NEN RATA ATAC TROL FANTASMA de Pedro Mañas en pdf gratis, FORMIDABLE NEN RATA ATAC TROL FANTASMA epub, descargar FORMIDABLE NEN RATA ATAC TROL FANTASMA pdf completo, FORMIDABLE NEN RATA ATAC TROL FANTASMA Pedro Mañas pdf sin registrarse

Estás por comenzar a descargar FORMIDABLE NEN RATA ATAC TROL FANTASMA en pdf. Este es un libro de Pedro Mañas y su categoría es Narrativa de 8 a 10 años. En librolexis.com tenemos miles de títulos en distintos formatos, todos disponibles para descargar o leer online.