GEMMA de Milena Busquets en pdf

Descargar GEMMA de Milena Busquets pdf completo

Acerca de GEMMA

Milena Busquets (Barcelona, ??1972) torna amb Gemma, nova novel·la sobre la mort, tema ja tractat per l’autora en També això passarà i recorre de nou a l’autoficció ja que l’obra està basada en fets reals. En aquest cas, la protagonista és una escriptora de quaranta anys que viu a Barcelona, ??amb els seus dos fills i una parella més aviat en la corda fluixa. Està obstinada a evocar Gemma, una companya del Liceu que va morir als 15 anys de leucèmia i es dedica a indagar sobre ella. Milena B. presenta una trama construïda a base d’indagacions ja que la protagonista visita el col·legi on van estudiar juntes, s’interessa per l’hospital on va estar hospitalitzada, es reuneix amb antigues amigues per recordar, busca antigues fotografies, indaga en les escoles del diari i fins i tot s’apropa al restaurant que regentaven els seus pares. Vol saber, tenir més dades de la morta i conèixer tot el que sigui possible per no oblidar-la i contribuir d’aquesta manera a fer-li un petit homenatge. Gemma arriba a ser per a ella gairebé com una obsessió. Milena Busquets recorre a la seva ben treballada prosa intimista per desplegar un ventall de sentiments i reflexions sobre el dolor, la mort, l’enyorança o la pèrdua. La novel·la, tot i que amb matisos agredolços, no traspua amargor ni resulta trist, és una història senzilla però elegant i profunda sobre l’amistat que potser vulgui ser un cant a la vida, una exaltació de l’estar vius o un desig de rescatar de l’oblit els records que un dia van ser feliços. Com en novel·les anteriors destaca el seu estil fresc, aparentment lleuger, però de gran fondària.
Libro Lexis

Datos importantes

Editorial: AMSTERDAM LLIBRES

Año de edición: 2021

Materia: Narrativa contemporánea

ISBN: 978-84-17918-38-5

Páginas: 144

Colección:

Idioma: Catalán

Sobre el archivo:

  • Visitas hasta el momento: 1315
  • Tamaño del fichero: 884KB
  • Personas que han descargado el archivo: 752

Búsquedas parecidas:
GEMMA de Milena Busquets en pdf gratis, GEMMA epub, descargar GEMMA pdf completo, GEMMA Milena Busquets pdf sin registrarse

Estás por comenzar a descargar GEMMA en pdf. Este es un libro de Milena Busquets y su categoría es Narrativa contemporánea. En librolexis.com tenemos miles de títulos en distintos formatos, todos disponibles para descargar o leer online.