HACHIKO. EL GOS QUE ESPERAVA de Lluís Prats en pdf

Descargar HACHIKO. EL GOS QUE ESPERAVA de Lluís Prats pdf completo

Acerca de HACHIKO. EL GOS QUE ESPERAVA

Novel·la basada en fets reals i amb personatges reals, que narra la commovedora història d’amistat entre un gos de raça akita anomenat Hachiko i el seu amo, el professor universitari Eisaburu Ueno. Comença el 1924 i abasta els onze anys de la vida del gos des que va arribar a casa del professor amb pocs mesos. Fins a la mort de Ueno, Hachiko el va acompanyar durant any i mig tots els dies de camí a l’estació, i l’esperava puntualment a la tornada de la feina. Després de la seva mort, Hachiko va passar deu anys esperant a la mateixa hora per veure’l baixar del tren. Ambientat a Tòquio, és un relat entranyable que, al fil de l’extraordinari vincle afectiu entre el gos i el seu amo, ofereix lliçons no només d’amistat i lleialtat, sinó també de com aquests valors poden influir en els sentiments humans. Amb estil senzill, l’autor envolta els esdeveniments principals d’un entorn social que els dóna vida i realisme, fet a força de petites pinzellades que descriuen tant els llocs físics com les reaccions i comportaments de les persones, que a poc a poc s’encapritxen amb el gos fins a arribar a fer-li un monument com a reconeixement a la seva fidelitat. Acompanyat d’il·lustracions atractives i coloristes que li donen aspecte infantil, és, però, una lectura sense edat que no deixa al lector indiferent.
© Libro Lexis

Datos importantes

Editorial: LA GALERA

Año de edición: 2017

Materia: Narrativa de 8 a 10 años

ISBN: 978-84-246-5974-5

Páginas: 136

Encuadernación: Rústica

Colección: Grumets

Idioma: Catalán

Temas: Animales. Convivencia y relaciones sociales. Realismo

Valores: Amistad. Lealtad. Respeto a los animales y al medio ambiente

Sobre el archivo:

  • Visitas hasta el momento: 1640
  • Tamaño del fichero: 831KB
  • Personas que han descargado el archivo: 621

Búsquedas parecidas:
HACHIKO. EL GOS QUE ESPERAVA de Lluís Prats en pdf gratis, HACHIKO. EL GOS QUE ESPERAVA epub, descargar HACHIKO. EL GOS QUE ESPERAVA pdf completo, HACHIKO. EL GOS QUE ESPERAVA Lluís Prats pdf sin registrarse

Estás por comenzar a descargar HACHIKO. EL GOS QUE ESPERAVA en pdf. Este es un libro de Lluís Prats y su categoría es Narrativa de 8 a 10 años. En librolexis.com tenemos miles de títulos en distintos formatos, todos disponibles para descargar o leer online.

¿CÓMO DESCARGAR ESTE LIBRO?

1. 📕Registrate gratis AQUÍ

2. 📕Lee todos los libros que quieras ilimitadamente

3. 📕Disfruta de tu membresía el tiempo que necesites

Registrate AQUÍ