HARPER I EL CIRC DELS SOMNIS de Cerrie Burnell en pdf

Descargar HARPER I EL CIRC DELS SOMNIS de Cerrie Burnell pdf completo

Acerca de HARPER I EL CIRC DELS SOMNIS

La petita Harper, protagonista d’aquesta història, posseeix el talent musical únic de captar les cançons en el vent i el ritme en la pluja, a més de ser capaç de manejar qualsevol instrument sense necessitat d’aprendre. Al terrat de l’Edifici Alt d’Apartaments on viu es reuneix, acompanyada pel seu gat Mitjanit, amb els amics, Nate, Liesel i el seu germà Ferdie. Des d’allà volen tots en un paraigua vermell escarlata dotat de propietats màgiques. En una d’aquestes meravelloses aventures es troben Colombina, una noia que recorre el cel pujada a lloms d’un àguila i els revela l’existència del Circ dels Somnis on ella mateixa ha crescut. Disposats a trobar-ho, els amics recorren de nit la ciutat fins a donar amb el seu parador, surant entre els núvols. Una escaleta de corda els permet accedir a l’entrada i un cop a l’interior de la carpa viuen moments extraordinaris i coneixen personatges l’existència de la qual mai haguessin imaginat. El millor de tot aquest món de somni és que Harper que habitualment viu amb una tieta, troba allà la seva mare que treballa a la pista com a cantant i el seu pare que a la cuina exerceix com a pastisser. La història se situa en un entorn totalment fantàstic, descrit amb paraules senzilles però de forma atractiva i estimulant per a la imaginació infantil. Harper a la fi arriba a conèixer els motius pels quals no viu amb els seus pares i aprèn a volar amb ells pels cels nit rere nit en somnis. L’amor a la música d’Harper que al cap descobreix, significativament, que l’instrument que millor sap tocar és l’arpa -harper en anglès- i l’afecte que la uneix als seus enyorats pares, són els elements de fons que sustenten de manera positiva aquesta original i ben escrita història.
© Libro Lexis

Datos importantes

Editorial: LA GALERA

Año de edición: 2017

Materia: Narrativa de 6 a 8 años

ISBN: 978-84-246-5665-2

Páginas: 160

Encuadernación: Cartoné

Colección: Narrativa Singular

Idioma: Catalán

Temas: Aventuras

Valores: Imaginación

Sobre el archivo:

  • Visitas hasta el momento: 1420
  • Tamaño del fichero: 979KB
  • Personas que han descargado el archivo: 591

Búsquedas parecidas:
HARPER I EL CIRC DELS SOMNIS de Cerrie Burnell en pdf gratis, HARPER I EL CIRC DELS SOMNIS epub, descargar HARPER I EL CIRC DELS SOMNIS pdf completo, HARPER I EL CIRC DELS SOMNIS Cerrie Burnell pdf sin registrarse

Estás por comenzar a descargar HARPER I EL CIRC DELS SOMNIS en pdf. Este es un libro de Cerrie Burnell y su categoría es Narrativa de 6 a 8 años. En librolexis.com tenemos miles de títulos en distintos formatos, todos disponibles para descargar o leer online.