HARRY POTTER I EL MISTERI DEL PRÍNCEP de J.k. Rowling en pdf

Descargar HARRY POTTER I EL MISTERI DEL PRÍNCEP de J.k. Rowling pdf completo

Acerca de HARRY POTTER I EL MISTERI DEL PRÍNCEP

En aquest sisè episodi de les seves aventures com a estudiant d’arts màgiques a Hogwarts, Harry Potter troba un llibre de text sobre elaboració de pocions que té unes anotacions fetes per algú anomenat Prince (príncep), en què s’explica la realització d’encanteris diferents als que ensenya aquest manual.L’obra, molt en la mateixa línia de les precedents, desenvolupa una acció on, amb gran desplegament imaginatiu, es reflecteix la vida d’un centre educatiu on l’habitual és l’extraordinari. Com a rerefons d’unes situacions dinàmiques, progressivament més tenses i amb major dosi de dramatisme, apareix de manera simbòlica la constant humana de la lluita entre el bé i el mal. Harry, ajudat pel director del col·legi, amb qui l’uneix una especial relació de mestre i guia, és ja un adolescent amb la problemàtica típica de la seva edat, però també molt conscienciat de les seves obligacions, amb un fort sentit del deure i molt responsable dels seus actes, el que suggereix un alt grau de maduresa personal. La qualitat de l’estil, bastant acurat encara que utilitza un vocabulari senzill i formes expressives col·loquials pròpies de la parla juvenil, fa molt grata la lectura del text malgrat la seva extensió.
© Libro Lexis

Datos importantes

Editorial: EMPURIES

Año de edición: 2016

Materia: Narrativa de 12 a 14 años

ISBN: 978-84-16367-85-6

Páginas: 640

Encuadernación: Rústica

Colección:

Idioma: Catalán

Sobre el archivo:

  • Visitas hasta el momento: 1714
  • Tamaño del fichero: 638KB
  • Personas que han descargado el archivo: 1024

Búsquedas parecidas:
HARRY POTTER I EL MISTERI DEL PRÍNCEP de J.k. Rowling en pdf gratis, HARRY POTTER I EL MISTERI DEL PRÍNCEP epub, descargar HARRY POTTER I EL MISTERI DEL PRÍNCEP pdf completo, HARRY POTTER I EL MISTERI DEL PRÍNCEP J.k. Rowling pdf sin registrarse

Estás por comenzar a descargar HARRY POTTER I EL MISTERI DEL PRÍNCEP en pdf. Este es un libro de J.k. Rowling y su categoría es Narrativa de 12 a 14 años. En librolexis.com tenemos miles de títulos en distintos formatos, todos disponibles para descargar o leer online.