HEKA, UN VIATGE MÀGIC A EGIPTE de Núria Pradas en pdf

Descargar HEKA, UN VIATGE MÀGIC A EGIPTE de Núria Pradas pdf completo

Acerca de HEKA, UN VIATGE MÀGIC A EGIPTE

Víctor, un nen barceloní de dotze anys, pateix un canvi radical en la seva vida quan descobreix al parc la troballa d’una joia amb l’aspecte d’un escarabat verd, que en agafar-lo el trasllada a l’antic Egipte. Allà es troba amb Tutmosis III, el futur faraó de les Dues Terres, ara de la seva mateixa edat. Gràcies a la màgia d’un altre amulet igual al seu, Tutmosis creu que Víctor és un enviat dels déus i l’acull en la cort fent-lo company d’aventures perilloses. Gairebé tota la trama té lloc a Memphis, ciutat on el petit faraó ha de traslladar-se des de Tebes, per fugir de les conspiracions polítiques que pretenen impedir el seu accés al tron. Amb el rerefons històric de la civilització i cultura egípcia de l’època, és una lectura divertida i entretinguda en la qual, més enllà de les peripècies i persecucions que pateixen els nens, és el xoc cultural dels protagonistes el que proporciona les millors escenes, al mateix temps que permet conèixer els personatges. Aventura, fantasia i viatges en el temps són els ingredients d’aquest interessant relat, que s’esquitxa d’elements macabres en les seves incursions a l’interior de tombes, a més d’amistat i el toc d’intriga que proporciona la incertesa del futur de Víctor.
© Libro Lexis

Datos importantes

Editorial: BAMBÚ

Año de edición: 2010

Materia: Narrativa de 12 a 14 años

ISBN: 978-84-8343-099-6

Páginas: 120

Encuadernación: Rústica

Colección: Grans Viatges

Idioma: Catalán

Temas: Aventuras. Divulgación. Historia

Valores: Amistad. Ingenio

Sobre el archivo:

  • Visitas hasta el momento: 1414
  • Tamaño del fichero: 770KB
  • Personas que han descargado el archivo: 795

Búsquedas parecidas:
HEKA, UN VIATGE MÀGIC A EGIPTE de Núria Pradas en pdf gratis, HEKA, UN VIATGE MÀGIC A EGIPTE epub, descargar HEKA, UN VIATGE MÀGIC A EGIPTE pdf completo, HEKA, UN VIATGE MÀGIC A EGIPTE Núria Pradas pdf sin registrarse

Estás por comenzar a descargar HEKA, UN VIATGE MÀGIC A EGIPTE en pdf. Este es un libro de Núria Pradas y su categoría es Narrativa de 12 a 14 años. En librolexis.com tenemos miles de títulos en distintos formatos, todos disponibles para descargar o leer online.