HOPI. 3: KATO EL GUERRER de Josep Lluis Badal en pdf

Descargar HOPI. 3: KATO EL GUERRER de Josep Lluis Badal pdf completo

Acerca de HOPI. 3: KATO EL GUERRER

El tercer episodi de les aventures de Fer, intern en un orfenat per a nens amb problemes amb la justícia, i del petit cadell al que nomena Hopi i que manté amagat, narra l’assetjament a què els sotmet ambdós i un altre noi, una mica més gran, acollit en el mateix centre. Després de cometre un robatori, del qual acusa Fer, es val d’un gat especialment ensinistrat, perquè ataqui Hopi, en el seu amagatall i així el director descobreixi la seva existència i l’expulsi. El gosset marxa però no gaire lluny perquè troba acollida a casa d’un ancià que el cuida i li ensenya a defensar-se de atacs com el que va patir mentre estava amb Fer. Quan se sent més segur de la seva capacitat de resposta, torna a l’orfenat i fa front al seu enemic, Kato el Guerrer, al qual derrota àmpliament i amb el qual acaba per establir relacions amistoses. Content d’haver-lo recuperat, Fer, juntament amb una altra companya, Balbina, que és la seva millor amiga, posa en marxa un pla per acabar amb la conducta del seu assetjador. L’autor planteja el tema de l’assetjament escolar vist des de la perspectiva d’un cas policíac la intel·ligent resolució del qual posarà en evidència a qui el comet sense recórrer a acusacions directes que no sempre són eficaces. La seva reconeguda afició al tai-txi es manifesta en la forma en què Hopi s’enfronta a Kato, sense considerar-lo un enemic ni deixar-se portar per mals sentiments cap a ell, fins i tot després d’haver-lo vençut.
© Libro Lexis

Datos importantes

Editorial: LA GALERA

Año de edición: 2017

Materia: Narrativa de 6 a 8 años

ISBN: 978-84-246-5840-3

Páginas: 72

Encuadernación: Cartoné

Colección:

Idioma: Catalán

Temas: Acoso. Convivencia y relaciones sociales

Valores: Superación de las dificultades

Sobre el archivo:

  • Visitas hasta el momento: 1794
  • Tamaño del fichero: 921KB
  • Personas que han descargado el archivo: 963

Búsquedas parecidas:
HOPI. 3: KATO EL GUERRER de Josep Lluis Badal en pdf gratis, HOPI. 3: KATO EL GUERRER epub, descargar HOPI. 3: KATO EL GUERRER pdf completo, HOPI. 3: KATO EL GUERRER Josep Lluis Badal pdf sin registrarse

Estás por comenzar a descargar HOPI. 3: KATO EL GUERRER en pdf. Este es un libro de Josep Lluis Badal y su categoría es Narrativa de 6 a 8 años. En librolexis.com tenemos miles de títulos en distintos formatos, todos disponibles para descargar o leer online.