IGNOT de Manuel Baixauli Mateu en pdf

Descargar IGNOT de Manuel Baixauli Mateu pdf completo

Acerca de IGNOT

Quan Mateu, un pintor en hores baixes, rep l’encàrrec d’il·lustrar els textos d’un escriptor anomenat Crisòstom, accepta sense pensar-s’ho dues vegades. Però qui és, realment, Crisòstom? Per què no ha transcendit, la seva obra? A poc a poc, Mateu descobrirà un personatge humil però fascinant, un geni desconegut, i se submergirà en un món insòlit, ple de miralls i poblat per individus solitaris i esquius. Imaginativa, enginyosa i enlluernadora, Ignot és una novel·la que gira al voltant de la necessitat de crear, de les expectatives i de la frustració. Manuel Baixauli, un dels autors més singulars de les nostres lletres, ens ofereix una veu literària única i una demostració de capacitat narrativa de primer ordre.
Reseña del Editor

Datos importantes

Editorial: EXPOZITOR PERISCOPIO

Año de edición: 2020

Materia: Narrativa contemporánea

ISBN: 978-84-17339-30-2

Páginas: 256

Encuadernación: Rústica

Colección:

Idioma: Catalán

Sobre el archivo:

  • Visitas hasta el momento: 1781
  • Tamaño del fichero: 960KB
  • Personas que han descargado el archivo: 1035

Búsquedas parecidas:
IGNOT de Manuel Baixauli Mateu en pdf gratis, IGNOT epub, descargar IGNOT pdf completo, IGNOT Manuel Baixauli Mateu pdf sin registrarse

Estás por comenzar a descargar IGNOT en pdf. Este es un libro de Manuel Baixauli Mateu y su categoría es Narrativa contemporánea. En librolexis.com tenemos miles de títulos en distintos formatos, todos disponibles para descargar o leer online.