INCERTA GLÒRIA de Joan Sales en pdf

Descargar INCERTA GLÒRIA de Joan Sales pdf completo

Acerca de INCERTA GLÒRIA

Novel · la psicològica, desenvolupada en dues parts molt diferents quant a la seva temàtica i als personatges que intervenen en l’acció. L’autor (Barcelona, 1912-1983) va merèixer amb ella el premi Joanot Martorell 1955 i la va publicar el 1956, però no la va editar completa fins 1969, any en què va obtenir els premis Ciutat de Barcelona i Ramon Llull. L’obra narra la vida d’una dona i tres homes enamorats d’ella, durant la guerra civil. A través d’aquests joves i dels seus diaris, on exposen els seus sentiments i la seva visió personal dels brutals esdeveniments desencadenats per la guerra, es reflecteix la «incerta glòria» de l’amor i de la guerra, del pòsit del temps i dels desenganys. Destaquen, amb l’estil incisiu i punyent, elegant i líric de l’autor, la seva profunda ironia crítica i l’absència de rancor cap a l’exèrcit enemic.
© Libro Lexis

Datos importantes

Editorial: CLUB EDITOR-COLUMNA

Año de edición: 2014

Materia: Narrativa contemporánea

ISBN: 978-84-7329-176-7

Páginas: 544

Encuadernación: Rústica

Colección:

Idioma: Catalán

Sobre el archivo:

  • Visitas hasta el momento: 1782
  • Tamaño del fichero: 936KB
  • Personas que han descargado el archivo: 897

Búsquedas parecidas:
INCERTA GLÒRIA de Joan Sales en pdf gratis, INCERTA GLÒRIA epub, descargar INCERTA GLÒRIA pdf completo, INCERTA GLÒRIA Joan Sales pdf sin registrarse

Estás por comenzar a descargar INCERTA GLÒRIA en pdf. Este es un libro de Joan Sales y su categoría es Narrativa contemporánea. En librolexis.com tenemos miles de títulos en distintos formatos, todos disponibles para descargar o leer online.