INVESTIGACIÓ A GRANADA de Steve Stevenson en pdf

Descargar INVESTIGACIÓ A GRANADA de Steve Stevenson pdf completo

Acerca de INVESTIGACIÓ A GRANADA

La màxima atracció d’una gran Fira Internacional de Botànica que es va a celebrar a Granada , dins del recinte de l’Alhambra , és la presentació d’una varietat de roser que es creia extingida des de fa segles . Procedent de les faldilles de les muntanyes de l’Atles , els reis de Granada van embellir amb ella els seus jardins però després aparentment estava extingida fins que un botànic espanyol va trobar un exemplar en terres berbers i va aconseguir reproduir-lo en un hivernacle . Els organitzadors de la Fira tenen notícies que algú pot tenir intenció de robar la rosa i contracten a l’agència de detectius Eye Internacional perquè vigili el gerro on s’exhibeix . Juntament amb el seu gat i el seu majordom , Agatha acompanya a Granada el seu cosí Larry , alumne de l’esmentada agència, que li ha encarregat la custòdia d’aquesta joia vegetal com a exercici de pràctiques . L’obra narra el curs d’aquesta tasca que passa per moments difícils quan la flor desapareix del pedestal on estava exposada . En paral•lel , es descriuen els llocs més bells de la geografia urbana granadina , els seus monuments més destacats i es consignen alguns detalls costumistes , referits sobretot , al ball flamenc . L’acció és molt variada i tanca més d’una intriga ben elaborada , interessants referències culturals sobre el lloc on transcorre . L’estil , senzill i molt directe , incorre en alguns tòpics espanyolistes en el seu lèxic però d’altra banda és correcte i de fàcil lectura .
© Libro Lexis

Datos importantes

Editorial: LA GALERA

Año de edición: 2013

Materia: Narrativa de 8 a 10 años

ISBN: 978-84-246-4558-8

Páginas: 136

Encuadernación: Rústica

Colección: Agatha Mistery

Idioma: Catalán

Sobre el archivo:

  • Visitas hasta el momento: 1397
  • Tamaño del fichero: 970KB
  • Personas que han descargado el archivo: 838

Búsquedas parecidas:
INVESTIGACIÓ A GRANADA de Steve Stevenson en pdf gratis, INVESTIGACIÓ A GRANADA epub, descargar INVESTIGACIÓ A GRANADA pdf completo, INVESTIGACIÓ A GRANADA Steve Stevenson pdf sin registrarse

Estás por comenzar a descargar INVESTIGACIÓ A GRANADA en pdf. Este es un libro de Steve Stevenson y su categoría es Narrativa de 8 a 10 años. En librolexis.com tenemos miles de títulos en distintos formatos, todos disponibles para descargar o leer online.