LA CASA DELS RATOLINS de Karina Schaapman en pdf

Descargar LA CASA DELS RATOLINS de Karina Schaapman pdf completo

Acerca de LA CASA DELS RATOLINS

Sam i Julia són dos ratolins que viuen a la Casa dels ratolins. Són molt bons amics encara que són molt diferents, ell és súper tímid i ella súper curiosa. Junts recorren la seva casa descobrint tresors i coneixent a tots els habitants. Des d’un músic que no sap tocar molt bé el violí, fins al drapaire, els ratolins passen les seves jornades jugant i aprenent a fer delicioses coques, a posar la rentadora, visitant uns nadons o visitant la millor pastisseria del món. Un conte que narra una història senzilla i tendra d’amistat entre els dos ratolins mentre recorren una casa fabricada per l’autora amb caixes de cartró, amb teles antigues i tota mena de materials reciclats. Amb més de cent habitacions per on els protagonistes, també creats per Karina Schaapman, van vivint les seves aventures i gràcies a les fotografies els lectors poden gaudir observant els detalls en miniatura d’aquesta casa tan singular.
© Libro Lexis

Datos importantes

Editorial: BLACKIE BOOKS

Año de edición: 2015

Materia: Narrativa de 3 a 6 años

ISBN: 978-84-16290-35-2

Páginas: 64

Encuadernación: Cartoné

Colección:

Idioma: Catalán

Temas: Convivencia y relaciones sociales

Valores: Amistad. Observación

Sobre el archivo:

  • Visitas hasta el momento: 1263
  • Tamaño del fichero: 993KB
  • Personas que han descargado el archivo: 723

Búsquedas parecidas:
LA CASA DELS RATOLINS de Karina Schaapman en pdf gratis, LA CASA DELS RATOLINS epub, descargar LA CASA DELS RATOLINS pdf completo, LA CASA DELS RATOLINS Karina Schaapman pdf sin registrarse

Estás por comenzar a descargar LA CASA DELS RATOLINS en pdf. Este es un libro de Karina Schaapman y su categoría es Narrativa de 3 a 6 años. En librolexis.com tenemos miles de títulos en distintos formatos, todos disponibles para descargar o leer online.