LA CHRISTIE I LA CAÇADORA DE L'INDIANA JONES de Asun Balzola en pdf

Descargar LA CHRISTIE I LA CAÇADORA DE L'INDIANA JONES de Asun Balzola pdf completo

Acerca de LA CHRISTIE I LA CAÇADORA DE L'INDIANA JONES

Novel·la juvenil de caràcter sentimental en què una adolescent que pateix per haver de fer servir la caçadora vella del seu germà gran descobreix que a la vida hi ha coses més importants que la roba. L’afecte de la seva mare i dels seus germans i, sobretot, l’arribada d’un nou company de classe, molt especial, l’ajuden a oblidar la pèrdua del seu pare i les subsegüents dificultats econòmiques de la família. L’obra, escrita en to senzill i afectiu, es llegeix amb interès i té una visió realista i positiva del complex moment psicològic representat pel pas de l’adolescència a la joventut.
© Libro Lexis

Datos importantes

Editorial: CRUILLA

Año de edición: 2017

Materia: Narrativa de 12 a 14 años

ISBN: 978-84-661-4217-5

Páginas: 104

Encuadernación: Rústica

Colección: Vaixell Vapor

Idioma: Catalán

Sobre el archivo:

  • Visitas hasta el momento: 1424
  • Tamaño del fichero: 810KB
  • Personas que han descargado el archivo: 950

Búsquedas parecidas:
LA CHRISTIE I LA CAÇADORA DE L'INDIANA JONES de Asun Balzola en pdf gratis, LA CHRISTIE I LA CAÇADORA DE L'INDIANA JONES epub, descargar LA CHRISTIE I LA CAÇADORA DE L'INDIANA JONES pdf completo, LA CHRISTIE I LA CAÇADORA DE L'INDIANA JONES Asun Balzola pdf sin registrarse

Estás por comenzar a descargar LA CHRISTIE I LA CAÇADORA DE L'INDIANA JONES en pdf. Este es un libro de Asun Balzola y su categoría es Narrativa de 12 a 14 años. En librolexis.com tenemos miles de títulos en distintos formatos, todos disponibles para descargar o leer online.