LA CIUTAT SECRETA de Tea Stilton en pdf

Descargar LA CIUTAT SECRETA de Tea Stilton pdf completo

Acerca de LA CIUTAT SECRETA

En aquesta nova aventura de la intrèpida reportera Tea Stilton i les cinc amigues que formen el Club de Tea, una d’elles, nascuda a Perú, demana ajuda a les altres per rescatar un arqueòleg amic seu, que ha desaparegut als Andes mentre buscava l’entrada a una ciutat secreta dels Inques. El responsable de la desaparició ha estat un altre arqueòleg, poc escrupolós, que volia apoderar-se ell sol de les riqueses que suposava ocultes en ella. Un cop localitzat, les noies del Club, juntament amb el segrestat i el pare d’aquest, que es va unir a la recerca, aconsegueixen obrir la porta d’aquell ocult refugi i esbrinar el que guarda en el seu interior: un tresor molt valuós, encara que no es tracti d’or, plata o joies. L’obra és tan entretinguda com totes les de la sèrie a la qual pertany, encara que Tea no participi directament en l’acció, i té interessants referències a la cultura incaica.
© Libro Lexis

Datos importantes

Editorial: DESTINO INFANTIL & JUVENIL

Año de edición: 2009

Materia: Narrativa de 8 a 10 años

ISBN: 978-84-92790-16-6

Páginas: 224

Encuadernación: Cartoné

Colección:

Idioma: Catalán

Temas: Abuelos. Aventuras

Valores: Amistad. Trabajo en equipo

Sobre el archivo:

  • Visitas hasta el momento: 1299
  • Tamaño del fichero: 965KB
  • Personas que han descargado el archivo: 906

Búsquedas parecidas:
LA CIUTAT SECRETA de Tea Stilton en pdf gratis, LA CIUTAT SECRETA epub, descargar LA CIUTAT SECRETA pdf completo, LA CIUTAT SECRETA Tea Stilton pdf sin registrarse

Estás por comenzar a descargar LA CIUTAT SECRETA en pdf. Este es un libro de Tea Stilton y su categoría es Narrativa de 8 a 10 años. En librolexis.com tenemos miles de títulos en distintos formatos, todos disponibles para descargar o leer online.