LA CORONA D'OR DE VENÈCIA de Steve Stevenson en pdf

Descargar LA CORONA D'OR DE VENÈCIA de Steve Stevenson pdf completo

Acerca de LA CORONA D'OR DE VENÈCIA

Els cosins Larry i Agatha Mistery , al costat del impecable majordom mister Kent i el gat siberià Watson , viatgen en aquesta ocasió a Venècia per encàrrec d’una companyia d’assegurances . L’il•lustre descendent d’un Dux ha denunciat el robatori de la corona d’or i pedres precioses del seu avantpassat . La joia , sostreta al palau del seu propietari , era molt valuosa i l’asseguradora hauria de pagar al prenedor de la pòlissa una elevada quantitat si no apareix . Els Mistery recorren a un llunyà parent , gondoler en exercici , perquè els serveixi de guia a la ciutat dels canals i els ajudi en les seves investigacions . L’obra narra les intuïcions d’Agatha i les deduccions de Larry , elements que , units a l’imponent aspecte del majordom , contribueixen al feliç i ràpid aclariment del cas . La suggestiva ambientació que aporta encant venecià i el tractament àgil i intel•ligent de la intriga , s’uneixen a l’encertada expressivitat de l’estil per a proporcionar una lectura grata i entretinguda al públic al qual l’autor es dirigeix .
© Libro Lexis

Datos importantes

Editorial: LA GALERA

Año de edición: 2012

Materia: Narrativa de 8 a 10 años

ISBN: 978-84-246-4178-8

Encuadernación: Rústica

Colección: Agatha Mistery

Idioma: Catalán

Sobre el archivo:

  • Visitas hasta el momento: 1225
  • Tamaño del fichero: 828KB
  • Personas que han descargado el archivo: 1011

Búsquedas parecidas:
LA CORONA D'OR DE VENÈCIA de Steve Stevenson en pdf gratis, LA CORONA D'OR DE VENÈCIA epub, descargar LA CORONA D'OR DE VENÈCIA pdf completo, LA CORONA D'OR DE VENÈCIA Steve Stevenson pdf sin registrarse

Estás por comenzar a descargar LA CORONA D'OR DE VENÈCIA en pdf. Este es un libro de Steve Stevenson y su categoría es Narrativa de 8 a 10 años. En librolexis.com tenemos miles de títulos en distintos formatos, todos disponibles para descargar o leer online.