LA FLORENTINA JUGA A FET A AMAGAR de Alexander Steffensmeier en pdf

Descargar LA FLORENTINA JUGA A FET A AMAGAR de Alexander Steffensmeier pdf completo

Acerca de LA FLORENTINA JUGA A FET A AMAGAR

A la Florentina i els seus amics els encanta jugar a fet i amagar, però quan busca un lloc en què ningú la trobi descobreix que els bons llocs estan ja ocupats. I quan la gallina, encarregada d’explicar, arriba fins a cent, Josefina s’ha esfumat. El temps passa i passa i ningú troba la vaca que, des del seu amagatall a la copa de l’arbre, veu com la busquen. Intenta baixar, però no pot i el que anava a ser una divertida tarda jugant a fet i amagar es converteix en un original berenar. L’obra està escrita amb estil senzill, breu i molt expressiu i en el qual predomina els tocs d’humor, ressaltats en les il·lustracions, que són de qualitat i realitzades amb molts detalls en els quals els lectors poden desenvolupar el seu sentit de l’observació.
© Libro Lexis

Datos importantes

Editorial: BARCANOVA

Año de edición: 2015

Materia: Narrativa de 3 a 6 años

ISBN: 978-84-489-3840-6

Páginas: 32

Encuadernación: Cartoné

Colección:

Idioma: Catalán

Temas: Convivencia y relaciones sociales

Valores: Alegría. Amistad. Compañerismo. Humor

Sobre el archivo:

  • Visitas hasta el momento: 1250
  • Tamaño del fichero: 727KB
  • Personas que han descargado el archivo: 570

Búsquedas parecidas:
LA FLORENTINA JUGA A FET A AMAGAR de Alexander Steffensmeier en pdf gratis, LA FLORENTINA JUGA A FET A AMAGAR epub, descargar LA FLORENTINA JUGA A FET A AMAGAR pdf completo, LA FLORENTINA JUGA A FET A AMAGAR Alexander Steffensmeier pdf sin registrarse

Estás por comenzar a descargar LA FLORENTINA JUGA A FET A AMAGAR en pdf. Este es un libro de Alexander Steffensmeier y su categoría es Narrativa de 3 a 6 años. En librolexis.com tenemos miles de títulos en distintos formatos, todos disponibles para descargar o leer online.