LA GUERRA DELS BOTONS de Avi en pdf

Descargar LA GUERRA DELS BOTONS de Avi pdf completo

Acerca de LA GUERRA DELS BOTONS

Un poble polonès ocupat pels russos però en el que es vivia en calma, pateix la invasió dels alemanys. El llibre dóna unes pinzellades del que suposa l’enfrontament entre els dos bàndols i l’emigració de les famílies.El relat explica la rivalitat que es crea entre una colla d’amics per aconseguir el millor botó de les jaquetes dels militars. Els personatges principals són Jurek, que dirigeix la competició i és un superb empedreït a qui no importa l’amistat, i Patrick, que té més personalitat i intenta frenar Jurek i ajudar les seves amigues.L’ensenyament és que si no es té personalitat, un mal amic pot influir molt. El llibre planteja una pregunta: utilitzes els teus amics o busques el millor per a ells?
Libro Lexis

Datos importantes

Editorial: BAMBÚ

Año de edición: 2019

ISBN: 978-84-8343-568-7

Páginas: 264

Encuadernación: Rústica

Colección:

Idioma: Catalán

Sobre el archivo:

  • Visitas hasta el momento: 1327
  • Tamaño del fichero: 914KB
  • Personas que han descargado el archivo: 692

Búsquedas parecidas:
LA GUERRA DELS BOTONS de Avi en pdf gratis, LA GUERRA DELS BOTONS epub, descargar LA GUERRA DELS BOTONS pdf completo, LA GUERRA DELS BOTONS Avi pdf sin registrarse

Estás por comenzar a descargar LA GUERRA DELS BOTONS en pdf. Este es un libro de Avi y su categoría es . En librolexis.com tenemos miles de títulos en distintos formatos, todos disponibles para descargar o leer online.